Мілан Лакхані розповість про лідерство часів трансформації під час КМЕФ 2019

Київ, Україна | 5 листопада 2019

Мілан Лакхані вдруге стане спікером Київського Міжнародного Економічного Форуму

Хто він, лідер сьогодення? Головне питання, яке турбує представників бізнесу, влади та експертного співтовариства. Відповідь на нього можна буде почути під час тематичної панелі «Лідери часів трансформації» Київського Міжнародного Економічного Форуму 2019, що відбудеться 8-9 листопада в КВЦ Парковий у Києві.


Лідер в сучасному світі — це не тільки хороша освіта і вміння організовувати людей. Лідер — це вміння конструювати та передбачати майбутнє в умовах дедалі більшої невизначеності й колосального прогресу сучасного світу. Що робити лідерам, щоб не застрягти в минулому? Які компетенції потрібно розвивати, щоб не відстати від прогресу? Як зберігати психологічну стійкість у світі турбулентності?


Розібратися у цих питаннях можна буде під час панелі «Лідери часів трансформації», спікером якої буде Мілан Лакхані, Head of Strategy and Business Development центру бізнес інновацій (BIC) Konica Minolta в Лондоні. Панель відбудеться 9 листопада з 13:30 до 15:00 в залі С, на першому поверсі.  


Мілан має понад 20 років досвіду роботи в сфері інноваційного бізнесу. В Центрі бізнес інновацій в Konica Minolta він відповідає за стратегію та розвиток нових технологічних рішень в рамках портфелю компанії: Workplace of The Future, Augmented Vision, Wearable Devices, Innovation as a Service. Мілан також управляє взаємовідносинами із стейкхолдерами в рамках всесвітньо відзначеної програми внутрішнього підприємництва Konica Minolta.


Професійний досвід Мілана Лакхані охоплює питання інноваційного та міжкультурного менеджменту, інноваційного бізнесу та нових технологій, digital- та бізнес трансформацій. До початку роботи в Konica Minolta, Inc., понад 16 років він працював в Electronic Data Systems (EDS) / Hewlett Packard (HP), з яких 7 років відповідав за створення програм щодо ведення інноваційного бізнесу для підприємців в сфері ІТ. Мілан також є співробітником Центру інноваційних технологій Бізнес-школи Університету Лідса, Велика Британія. 


Це вже другий візит Мілана Лакхані в Україну. У минулому році він долучився до КМЕФ в якості спікера панелі "Трансформація корпорацій: стратегії та рішення", а також взяв участь в публічній розмові в рамках заходу.


КМЕФ 2018, Трансформація корпорацій: стратегії та рішення

Спікери: Лорен Грехем, Професор Массачусетського технологічного інституту, Мілан Лакхані, Директор з розвитку бізнесу та стратегій Konica Minolta, Inc., Ерік Вінберг, Віце-президент зі стратегічного планування компанії Tetra Pak, Бідьют Думра, Директор департаменту інновацій в DBS Bank, провідного банку Сінгапуру, Іван Гелюх, Генеральний директор ДТЕК Мережі Всеволод Ковальчук, Керівник ДП НЕК Укренерго. Модератор: Наталя Ємченко, Директор зі зв’язків з громадськістю та комунікацій СКМ.

КМЕФ 2018, Public Talk з Міланом Лакхані

Модератор: Ольга Галянт, директор з продажів Konica Minolta Business Solutions Baltia

КМЕФ 2019, Лідери часів трансформації

КМЕФ 2019, Лідери часів трансформації

Разом з Міланом Лакхані в панелі візьмуть участь: засновник консалтингової компанії Jansen Capital Management, Жанна Крючкова (Україна); Генеральний директор Групи Компаній ЛІГА, CEO Ligamedia, Дмитро Бондаренко (Україна); Глава ради директорів Darnitsa Group, Дмитро Шимків (Україна). Модератор: співзасновник і керуючий партнер компанії U-Integral, Вітаутас Бучюнас (Литва).


Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) — провідна міжнародна платформа, де аналізують та обговорюють перспективи розвитку української та глобальної економіки, бізнесу, підприємництва, а також визначають їх вплив на політику та суспільство. КМЕФ 2019 відбудеться 8-9 Листопада 2019 в КВЦ "Парковий" (Київ, Україна). 


Традиційно, на КМЕФ є декілька потоків, які йдуть паралельно: організатори зібрали в одному місці десятки міжнародних та українських спікерів.  Неофіційно КМЕФ називають «Українським Давосом». Більше половини спікерів — не резиденти України. Всі вони проведуть два дні на одному майданчику, будуть доступні для знайомства та налагодженню ділових контактів. 


За даними організаторів, КМЕФ 2019 збере близько 2000 учасників із 30 країн світу та 110 спікерів на 22 дискусійних панелях.


You also can read this article in English > https://www.konicaminolta.ua/eu-en/news/milan-lakhani-will-join-kief-2019



Контактна  особа

Ірина Годованюк

Konica Minolta Ukraine

+380 67 236 16 65

iryna.hodovaniuk@konicaminolta.ua

Мілан Лакхані під час КМЕФ 2018

Мілан Лакхані під час КМЕФ 2018

"Трансформації, зміни, інновації — це ключові слова. Хтось може назвати ці слова навіть паразитами. Я вважаю, що саме трансформація має бути на першому місці.  Але звідки ж вона починається? Для мене трансформація Konica Minolta почалася з мене особисто. Коли я приєднався до команди, в компанії саме проходили глобальні зміни, процес діджиталізації. Я вважаю, що культура інновацій у відчутті приналежності. Твої власні цінності мають співпадають з цінностями корпорації. Прикро, що дуже багато компаній записують слово “інновації” в перелік власних цінностей. На цьому все закінчується.


Компанії Konica Minolta вже 145 років. Впродовж цих років без інновацій ми б не змогли продовжувати свою діяльність. Інновації для нас — це не просто новий спосіб мислення, це наш впевнений шлях до індустріальної революції 4.0.


Сьогодні ми використовуємо принцип поступових інновацій. Його ідея в тому, що всі бізнес процеси мають проходити циклічний розвиток. Те, як ми впроваджуємо інновації в Konica Minolta та розбудовуємо їх культуру — це такий собі проривний процес. Нам дуже пощастило, що позиція наших лідерів — ніколи не залишатися такими ж, як були раніше. Якщо ми не робитимемо прориви, то хтось прорве нас.


Лідерство — це, звісно ж, ключова складова на шляху до успіху. Але його не достатньо. Ми величезна родина — нас 45 000 співробітників в компанії, тож прорив має бути саме у створенні нових сфер бізнесу, розробці технологічних рішень, розумінні наших клієнтів та суспільства загалом.


Ми ретельно слідкуємо за трендами, технологіями та ринками, що розвиваються. Ми розпочали культурну трансформацію ще в 2014 році. Ми інвестували в інноваційні центри, слідкували за тим, як люди самостійно запускають процес змін. Лише після цього відбувся процес трансформації для всієї компанії. Нам довелося ретельно продумати процес впровадження інновацій, аби вони працювали глобально. Це мали бути не просто центри бізнес інновацій. Інновації для нас — це інноваційні продукти та послуги, що розробляються і впроваджуються як за межами, так і всередині корпорації.


Ми розробили досить цікаву програму підприємництва з метою запуску змін в корпоративній культурі. Відповідно до неї якої кожен співробітник може провести півроку у складі інноваційної групи і 10% свого робочого часу присвячувати роботі над створенням власних інноваційних продуктів та послуг. Наша мета — аби кожен в компанії відчув себе частиною команди на шляху до успіху", — розповідав Мілан в рамках КМЕФ 2018.