Konica Minolta отримала дві нагороди BLI Awards від Keypoint Intelligence за рішення для друку та керування документами

Європа | 26 січня 2021

Dispatcher Paragon та Document Navigator 5 були визнані видатними рішеннями

Konica Minolta з гордістю повідомляє, що отримала дві важливі нагороди за свої рішення для друку та керування документами Dispatcher Paragon та Document Navigator 5. Dispatcher Paragon отримав нагороду BLI Pick Award 2021 за рішення з обліку та відшкодування витрат, а Document Navigator 5 був нагороджений премією BLI 2021 Pick Award за рішення для зберігання документів.


Dispatcher Paragon контролює всі ваші витрати

Компанії особливо прискіпливі, коли справа стосується контролю їх витрат. Однак багато організацій не мають контролю над тим, хто друкує, що друкує та скільки друкують користувачі або відділи, чи скільки грошей вони витрачають на друк загалом.

Dispatcher Paragon допомагає централізовано відстежувати всі витрати, пов’язані з друком, скануванням, копіюванням та факсом, та легко відшкодовувати їх відповідним командам, відділам чи користувачам. Це допомагає організаціям зменшити надмірне використання паперу та запобігти виходу за рамки бюджету, виділеного на ІТ потреби.

quotation marks

Dispatcher Paragon від Konica Minolta постачається у комплекті з усім необхідним, щоби одразу почати контролювати своє середовище друку. Друку може використовувати бюджетні налаштування, такі як дуплексний та монохромний друк, а адміністратори можуть визначати, які функції доступні користувачам. Dispatcher Paragon також надає бізнесу інструменти для ціноутворення та відшкодування витрат. Ціни можуть бути встановлені користувачем, центром витрат, пристроєм або проєктом, а адміністратори повинні слідувати заданим бюджетам або визначати квоти, щоби тримати витрати на друк під контролем.

Лі Девіс

Associate Director of Software/Scanners, Keypoint Intelligence

Цифровізація аналогових документів з Document Navigator 5

Дані — та можливість швидкого доступу до них — ніколи не були настільки важливі. З іншого боку, більшість співробітників витрачають чимало часу щодня на задачі, що повторюються. Сканування, обробка та доставлення документів в один або кілька пунктів призначення, наприклад, в інший відділ, CRM-систему або програмний застосунок для електронного архівування. Всі ці адміністративні завдання пов'язані з великою кількістю ручного втручання для кожного окремого документа.

За допомогою Document Navigator від Konica Minolta можна легко автоматизувати робочі процеси з документами. З функціями інтелектуального збору, обробки та доставлення документів, Document Navigator забезпечує безперебійні електронні процеси документообігу для паперових документів.

quotation marks

Konica Minolta Document Navigator надає компаніям доступні інструменти високої якості для візуалізації, роботи з документообігом, підключення до сторонніх застосунків, а також безліч інструментів обробки документів для автоматизації та підвищення ефективності бізнес-процесів. Все, що потрібно, — це фантазія, яка робить рішення вартим отримати нагороду Buyer Lab Pick двічі

Ендрю Унсворт

Consulting Editor, Keypoint Intelligence


"Завдяки нашим рішенням ще ніколи не було так просто відстежувати витрати на документообіг, цифровізувати аналогові документи, а також швидко інтегрувати їх у цифрові робочі процеси. Dispatcher Paragon і Document Navigator 5 несуть велику цінність для будь-якої організації та сприяють підвищенню ефективності та продуктивності. Ми дуже раді, що Keypoint Intelligence визнає це, і дві нагороди, що ми отримали, є підтвердженням лідерства Konica Minolta в галузі друку та керування документами.", — каже Флоріан Лоске, Manager Office Product Management, Konica Minolta Business Solutions Europe


Ключові особливості відзначених рішень

 
Dispatcher Paragon Document Navigator

Контроль доступу та безпечний друк запобігають несанкціонованому використанню та захищають конфіденційну інформацію вашого пристрою.
Функція розпізнавання тексту та штрих-коду, а також функції ручного редагування.
Вбудована система оплати та незалежна від постачальника підтримка пристроїв.
Функція Free Form автоматично перенаправляє файли до відповідних робочих процесів, базуючись на змісті.
 

Компанії, що займаються проєктною роботою, можуть призначати коди рахунків для окремих проєктів з підтримкою багаторівневих структур.

Це означає, що всі операції друку можна легко розподілити серед проєктів, щоби швидко та легко відшкодовувати витрати на друк відповідним особам чи командам.
 
Зображення можна покращити, щоби підвищити чіткість, а документи можна занотовувати.
Можна створити детальні звіти, оскільки програма генерує різні аналізи, графічну статистику та управлінські звіти.
Компанії можуть робити паузи для перевірки, що дозволяють членам команди контролювати та затверджувати документи на різних етапах робочого процесу.
 
 
Надає можливість приймати документи з різних джерел та інтегрувати їх у багатофункціональні пристрої Konica Minolta.
 
 
Документи можна експортувати в різні пункти призначення, включаючи популярні хмарні сервіси зберігання даних, Microsoft SharePoint, сторонні програми, СУБД тощо.
 
  

Запрошуємо до оновленого шоуруму

Попри загрози кризи коронавірусу, ми оновили свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й продуктивний бестселер з рядом опційних рішень

Більше про шоурум