Konica Minolta вшосте входить до списку 100 найбільш сталих корпорацій світу

Світ | 6 лютого 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) вшосте увійшла до списку «100 найбільш сталих корпорацій світу 2023 року» (2023 Global 100). Компанія раніше була відзначена в цьому престижному переліку у 2011 та 2019–2022 р.р. (п’ять років поспіль).


Список The Global 100 щорічно оголошується канадською компанією Corporate Knights на Всесвітньому економічному форумі (ВЕФ), також відомому як Давоська зустріч. Давоська зустріч Форуму, що проходила з 16 по 20 січня 2023 року, відновила свою роботу як регулярний січневий захід після кількох років нерегулярного проведення через пандемію.На ній і було оголошено перелік корпорацій, що увійшли в The Global 100.

Корпорації були відібрані до списку після ретельного аналізу понад 6000 публічних компаній із доходами понад 1 мільярд доларів США з усього світу на основі оцінки екологічних, соціальних та управлінських показників, а також здатності сприяти різноманітності та інноваціям і відсотку продажів екологічно чистої продукції. У списку — чотири японські компанії, включно з Konica Minolta.

Konica Minolta безупинно розробляє продукти та рішення для вирішення соціальних та екологічних проблем, які є енергоефективними та допомагають клієнтам трансформувати їхні виробничі процеси та сприяють реформуванню стилю роботи. Компанія Konica Minolta при розробці нового продукту визначає його вплив на навколишнє середовище на кожному етапі життєвого циклу, від виробництва і транспортування до використання та утилізації, а також оцінює заходи, які компанія проводить для досягнення цієї мети. Таким чином, Konica Minolta прагне зменшити навантаження на довкілля впродовж усього життєвого циклу своєї продукції. Ця система оцінки продукції дозволяє компанії випускати тільки ті продукти, які відповідають стандартам екологічного маркування різних країн, зокрема Міжнародної програми ENERGY STAR, німецького знаку Blue Angel Mark та японського Eco Mark, дотримуючись при цьому останніх вимог природоохоронного законодавства, належним чином поводячись із хімічними речовинами та неодмінно покращуючи екологічні показники своєї продукції.
Konica Minolta і надалі продовжуватиме впроваджувати інновації, які сприятимуть як зростанню її бізнесу, так і створенню нових цінностей для глобального довкілля та всього людства.
 
Довідка: Результати зовнішнього оцінювання
Наразі Konica Minolta включена до глобальних індексів ESG і займає високі позиції в рейтингах ESG:
 
FTSE4Good Index Series (Великобританія) Входить до індексу постійно з 2003 року
FTSE Blossom Japan Index (Великобританія) Входить до індексу незмінно з моменту його заснування у 2017 році
FTSE Blossom Japan Sector Relative IndexВеликобританія Входить до індексу з моменту його заснування у 2022 році
MSCI Japan ESG Select Leaders Index (США) Входить до індексу постійно з моменту заснування у 2017 році
MSCI Japan Empowering Women Index (США) Входить до складу індексу кожного року з моменту його заснування у 2017 році
Dow Jones Sustainability Index (США) Азійсько-тихоокеанський індекс (DJSI Asia Pacific) Входить до індексу постійно з 2009 року
S&P/JPX Carbon Efficient Index (США, Японія) Входить до індексу щорічно з моменту заснування у 2018 році
S&P Global (США) Входить до рейтингу SAM Sustainability Award починаючи з 2013 року (чотириразовий золотий і п’ятиразовий срібний призер)
Corporate Knights (Канада) Входить до глобального рейтингу 100 найбільш сталих корпорацій світу (2011, 2019–2023
ISS ESG (США) Зберігає найвищий статус Prime з 2011 року
CDP (Великобританія) Входить до списку Climate A List (2013–2014, 2016–2017, 2020–2022)
 

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Більше новин

Європа |

Konica Minolta виводить на ринок пристрої серії AccurioPrint 850i та 950i, які допоможуть користувачам по-новому поглянути на ефективність роботи

Компанія Konica Minolta представляє нову лінійку тонерних монохромних пристроїв, які допоможуть клієнтам переосмислити ефективність роботи в офісах, корпоративних та комерційних друкарнях. Принтери Accurio Print 850i та 950i відзначаються...