Виробництво магнітів з AccurioPress С7090 в компанії «Рекламний магніт»

| 12 березня 2024

Розповідаємо, як завдяки обладнанню Konica Minolta AccurioPress C7090 в компанії «Рекламний магніт» покращили та пришвидшили роботу основного напрямку бізнесу — виготовлення магнітів.


Понад 18 років українська компанія «Рекламний магніт» спеціалізується на виробництві рекламних магнітів. Крім них виробляють різноманітну друковану продукцію: наліпки, упаковку, блокноти, брошури, брелоки тощо. 

Місія компанії «Рекламний магніт» — бути надійним партнером малому, середньому і великому бізнесам в просуванні їхніх послуг, бренду або продуктів, допомагати працювати над повторними продажами, впізнаваністю та лояльністю. Тож, крім друку Рекламний магніт також допомагає побудувати партнерам стратегію з просування завдяки друкованій продукції. Серед клієнтів: рекламні агенції та великі компанії, як-от Сільпо, Епіцентр, МакДональдз, Самсунг, Розетка, 1+1, Алан, Нісан, Фольцваген тощо.

Оскільки виробництво рекламних магнітів є основною діяльністю бізнесу, кожен з етапів процесу має бути бездоганним. Так, на етапі друкування відбитків встановили кольорове обладнання Konica Minolta AccurioPress C7090. З системою друкують основу для магнітів на картонному матеріалі. Нагадаємо, що машина друкує зі швидкістю 90 сторінок на хвилину на папері щільністю до 400 г/м².
 
Раніше компанія працювала на AccurioPress С3070, але восени вирішили оновити обладнання. Перехід від 71 сторінки на хвилину до 90, дав змогу бізнесу покращити швидкість та якість друку. «Крім того, ми отримали приємну різницю в ціні: відбитки тепер дешевші, — діляться досвідом представники бізнесу, спеціалісти по роботі з друкарським обладнанням Олег Левківський та Сергій Озоль. — Зі своїми завданнями система повністю справляється».

Вдячні співпрацювати з українським бізнесом, та бажаємо успіху компанії в подальшому розвитку! ❤️


Вас може зацікавити

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...