Konica Minolta й Aladdin Print уклали угоду про продаж 4-ї в Україні MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S на RemaDays Kyiv 2021

Київ, Україна | 8 вересня 2021

Друкарня Aladdin Print й Konica Minolta уклали угоду про придбання машини для цифрового оздоблення відбитків MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S

Харківська друкарня Aladdin Print стане власницею четвертої в Україні машини MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S. Угоду укладено на другий день виставки RemaDays Kyiv 2021. Власник компанії упевнений, що це допоможе їм виготовляти більш естетичну та цікаву поліграфічну продукцію.


MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S — цифрова система, яка оздоблює готові відбитки вибірковим лаком, а також має додаткову секцію для гарячого фольгування.

На таку серйозну покупку Андріан Ніценко, власник Aladdin Print, наважився досить давно. І виставка RemaDays Kyiv 2021 стала тим місцем, де компанії урочисто підписали договір про купівлю MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S.

Aladdin Print допомагає підприємцям та компаніям покращувати їхні бізнеси завдяки наданню їм корисної, швидкої та ексклюзивної поліграфії. Компанія й раніше пропонувала своїм клієнтам послугу вибіркового нанесення лаку та фольги, перерозміщуючи замовлення в інших друкарнях, які вже володіли подібним обладнанням. Попит на дану послугу поступово зростає, тож у компанії зважилися на купівлю власної машини. "Aladdin Print працює переважно з кінцевими замовниками, а MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S дасть змогу компанії виготовляти поліграфічні продукти преміумкласу" — власник друкарні Андріан Ніценко впевнений, що нове рішення допоможе їм виготовляти більш естетичну та привабливу поліграфічну продукцію.

За попередніми прогнозами регіонального представника з продажу рішень для продуктивного друку Konica Minolta Ukraine Олександра Антонюка орієнтовний термін інсталяції MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S у друкарні Aladdin Print — початок 2022 року.

Нагадаємо, Aladdin Print стала першою українською друкарнею — власницею цифрового обладнання Konica Minolta для друку етикетки в рулонах AccurioLabel 190. Пандемія COVID-19 трансформувала ринок, і це дало змогу українським друкарням, зокрема Aladdin Print, потроїти об’єми виробництва цифрової етикетки.

Також 8 вересня на RemaDays Kyiv 2021 Konica Minolta підписала контракт з одеською друкарнею New Media про продаж третьої в Україні MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S.


quotation marks

Aladdin Print працює переважно з кінцевими замовниками, а MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S дасть змогу компанії виготовляти поліграфічні продукти преміумкласу

Андріан Ніценко

Власник друкарні Aladdin Print

Більше новин

Харків, Україна |

Konica Minolta відкрила шоурум у Харкові

Після успішного оновлення київського шоуруму в грудні минулого року, Konica Minolta Ukraine відкрила ще один у Харкові. Компанія представила в ньому нову серію машин для цифрового друку AccurioPress C4070 з рядом корисних опцій та MGI JETVARNISH...