Konica Minolta представить повний виробничий процес друку етикетки на своєму стенді під час Labelexpo 2019

Світ | 21 серпня 2019

24-27 вересня Konica Minolta представить повний цифровий робочий процес виробництва етикетки на своєму стенді C12/C19 у павільйоні 8 на виставці Labelexpo 2019 у Брюсселі, Бельгія.

В якості основи експозиції буде використано нову цифрову машину для друку етикетки AccurioLabel 230, яку буде вперше продемонстровано на виставці Labelexpo 2019. Відвідувачі стенду зможуть взяти участь у тестовому запуску машини і побачити результати друку. Konica Minolta продемонструє повний цикл виробництва етикетки: від додрукарської підготовки до обробки готової продукції, з використанням передових технологій нанесення вибіркового лаку і гарячого тиснення фольгою цифровим способом.


Konica Minolta представить повний виробничий процес друку етикетки на AccurioLabel 230


Демонстрація практичних способів заробітку на динамічних ринках цифрової обробки готової продукції з використанням технологій MGI стане головною особливістю експозиції. На стенді будуть встановлені систем Grafisk Maskinfabrik DC330MINI та MGI JETVarnish 3D Web Color +, які вже встигли продемонструвати свій потенціал на ринку виробництва етикетки. Також на стенді буде показаний абсолютно новий продукт MGI, інформація про який поки тримається в таємниці.


Konica Minolta продемонструє важливі досягнення в галузі програмного забезпечення, використовуючи технологію доповненої реальності - новий додаток genARate. Окрім того, на стенді можна буде побачити обладнання для струменевого друку,  на базі технології Industrial Inkjet Ltd (IIJ). IIJ - це офіційний центр продажів і технічної підтримки промислових струменевих головок для друку Konica Minolta за межами Азії. Компанія IIJ розробила власну концепцію побудови обладнання для друку, що дозволяє включати його до складу звичайних флексографічних машин для друку.


Konica Minolta також буде використовувати виставку в якості платформи для активного обміну знаннями та досвідом клієнтів і залучення їх до передового досвіду взаємодії зі струменевим друком і рішеннями доповненої реальності.


AccurioLabel 230 від Konica Minolta - це нова версія дуже успішної рулонної цифрової машини для друку AccurioLabel 190, у комплектацію якої внесено суттєві зміни. До них відносяться: збільшення швидкості друку на 73%, можливість друку зображення на заздалегідь віддрукованій області, швидкий старт, скорочення відходів і більш точна реєстрація друку. Розроблена і вироблена в Європі у співпраці з данською компанією Grafisk Maskinfabrik (GM), AccurioLabel 230 була створена на основі визнаної у всьому світі технології машин для друку AccurioPress від Konica Minolta. Машина призначена для коротких і середніх тиражів і підходить для виробників етикеток, цифрових друкарень, які шукають шляхи для диверсифікації бізнесу і власників брендів, які бажають перенести частину виробництва етикетки на свої потужності.


Konica Minolta представить більш детальну інформацію про свою стратегію роботи на ринку цифрової етикетки на прес-конференції у вівторок, 24 вересня, о 15:30 в прес-центрі Theatre на Labelexpo 2019.


Едуардо Котічіні, керівник відділу промислового друку Konica Minolta Business Solutions Europe, сказав: «Labelexpo 2019 надає нам прекрасну можливість вперше продемонструвати нашу нещодавно випущену машину AccurioLabel 230. Ми хочемо використати шоу, аби розпочати діалог з нашими клієнтами, дізнатися їхню думку і поділитися досвідом. Наші системи AccurioLabel заповнюють прогалину між машинами початкового рівня і високопродуктивними цифровими комплексами для друку, тому ми знову очікуємо на великий інтерес друкарів під час шоу. Ми продемонструємо безліч переваг, в тому числі простоту експлуатації, гнучкість виробництва, скорочення термінів проходження замовлень і можливості друку змінних даних, а також підтримку і обслуговування світового класу».


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво