Konica Minolta вп’яте увійшла до списку 100 найбільш стійких корпорацій світу

Київ, Україна | 14 лютого 2022

Konica Minolta, Inc. в черговий раз увійшла до списку "2021 Global 100" — рейтингу найбільш стійких корпорацій світу. Konica Minolta входить до цього престижного списку вже вп’яте, четвертий рік поспіль. Раніше компанія вже була включена до цього списку в 2011, 2019, 2020 та 2021 роках.


Рейтинг "Global 100"  щорічно оголошується Канадською організацією Corporate Knights на засіданні Світового Економічного Форуму (WEF) в Давосі. Однак, цього року проведення Давоського форуму перенесено на літо через пандемію Covid-19, тож підсумки "Global 100" оголосили завчасно. 

Для відбору 100 найбільш стійких корпорацій світу було проаналізовано 6914 компаній зі всього світу з прибутком понад 1 млрд доларів. Оцінювалися екологічні, соціальні та управлінські показники, здатність до різноманіття та інновацій. Увага приділялась також відсотку продажів екологічно чистої продукції. Три японські компанії увійшли до рейтингу як "стійкі" корпорації. 

Konica Minolta об’єднує сильні сторони свого бізнесу з новітніми цифровими технологіями, аби надавати товари та послуги з високою доданою вартістю тим самим допомагаючи досягати цілей сталого розвитку.


Більше новин

Більше новин

Європа |

Gartner включив Konica Minolta до переліку провайдерів послуг керування друком для цифрового робочого місця

Gartner, провідна світова дослідницька та консалтингова компанія, включила Konica Minolta до свого керівництва по ринку (Market Guide) послуг керування друком (MPS або Managed Print Services) для цифрового робочого місця. Як зазначено у звіті за...