Konica Minolta отримала найвищий рівень в рейтингах екологічної стійкості EcoVadisі стала лідером рейтингу постачальників CDP

Європа | 2 квітня 2021

Konica Minolta була нагороджена платиновою відзнакою за стійкий розвиток від EcoVadis. Це найвищий рівень, якого можна досягти — лише 1% компаній-учасниць отримали цю відзнаку. Крім того, Konica Minolta стала лідером рейтингу постачальників 2020 року від CDP — міжнародної некомерційної організації, що працює на досягнення стійкої економіки серед компаній. Ці високі нагороди означають те, що Konica Minolta слідує принципам сталого розвитку та соціальної відповідальності.


Про звіт сталого розвитку від EcoVadis

EcoVadis-2021.pngEcoVadis керує міжнародною платформою для оцінки корпоративної та соціальної відповідальності постачальників з точки зору навколишнього середовища, трудової політки, етики та стійкого розвитку. Оцінка компаній-учасників базується на 21 показнику, 190 товарах та 150 країнах, в які реалізуються товари постачальників. Середовище оцінки побудовано на основі Глобальної ініціативи звітності, Глобального договору Організації Об'єднаних Націй та ISO 26000, які враховують екологічні, соціальні, етичні чинники, а також повний процес постачання продукції.

Про лідерів рейтингу постачальників CDP

CDP-2020.pngКрім рейтингу екологічної стійкості EcoVadis, Konica Minolta була включена до рейтингу постачальників 2020 року від CDP — міжнародної некомерційної організації, що керує найповнішою у світі системою звітності та надання інформації про навколишнє середовище діяльності "зелених" постачальників. Даний рейтинг оцінює роботу компаній у сфері боротьби зі зміною клімату протягом усього процесу постачання товару. Було проведено опитування понад 8000 компаній у всьому світі: цього року 394 компанії (включаючи 83 японські) потрапили до таблиці лідерів.

Konica Minolta діяльність зелених постачальників

Протягом декількох років Konica Minolta слідує належить до "зелених" постачальників, який впроваджують нові рішення з метою зменшення впливу на навколишнє середовище, одночасно зменшуючи витрати. Цей підхід був вироблений на власних виробничих майданчиках в рамках системи сертифікації Green Factory.
Працівники Konica Minolta відвідували заводи постачальників та проводили діагностику енергоощадження й допомагали у здійсненні відповідних заходів. Працівники використовували діагностичний інструмент, заснований на цифрових експертних знаннях експертів галузі енергоощадження. 

З початком 2020 фінансового року, ця діяльність отримала назву DX-Green Supplier Activities. Надалі Konica Minolta співпрацюватиме з багатьма постачальниками та продовжить роботу щодо зменшення викидів CO2 та зменшення витрат під час усього процесу постачання, а також продовжить розвиток системи та культури, щодо екологічного керування.

Вас може зацікавити

Світ |

Konica Minolta отримала срібну нагороду за сталий розвиток від S&P Global

Konica Minolta, Inc. була нагороджена срібною нагородою SAM Sustainability Award від американської компанії S&P Global, всесвітньо відомої дослідницької компанії в області керування екологічними, соціальними та корпоративними показниками (ESG...