Konica Minolta підписала контракт із New Media про продаж 3 в Україні MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S під час RemaDays Kyiv 2021

Україна | 8 вересня 2021

Одеська друкарня New Media придбала машину MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S для цифрового оздоблення відбитків

Компанія New Media придбала третю в Україні машину MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S під час виставки RemaDays Kyiv 2021. За словами власників друкарні, це дозволить задовольнити численні запити клієнтів та розширити географію продажів компанії.


 

MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S — це цифрова оздоблювальна машина для вибіркового 3D-лакування та гарячого фольгування.

Уперше в New Media дізналися про MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S у 2019 році. До себе технологію не "приміряли", бо вважали її дорогою, що вона розрахована на преміальний сегмент. Та все змінило відвідання шоу-руму Konica Minolta в Харкові цьогоріч.

Марія Седлецька, директорка з маркетингу New Media, розповідає, що перед відвіданням шоу-руму Konica Minolta у Харкові вирішили перевірити MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S в дії на  готовій продукції своїх клієнтів, й заздалегідь надіслали макети в Konica Minolta. Тож до їх приїзду вже була готова оздоблена продукція. "Ми забрали це із собою до Одеси й показали своїм клієнтам. Нас вразила їхня реакція: вони не очікували такого ефекту, надихнулися, і відразу ж почали вигадувати, як вони можуть використовувати цю технологію, на якій продукції".

Спеціальні ефекти в друці, зокрема лакування та фольгування є давно. Але звичні методи їх створення не завжди ефективні та вимагають значних затрат. Особлива формула лаку, що використовується в MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S, у поєднанні з можливістю зміни товщини лаку на кожній сторінці, надає відбиткам індивідуальності та тактильного ефекту.
 


quotation marks

Унікальність технології в тому, що ми можемо додавати до візуального ефекту ще й тактильний: таку продукцію хочеться розглядати, торкатися; не хочеться її викидати, бо це вже трохи більше, ніж просто «поліграфічна продукція»

Марія Седлецька

Директорка з маркетингу та співвласниця New Media


Зробивши низку розрахунків, в New Media зрозуміли, що використання цієї технології економічно вигідно навіть для малих серій крафтових продуктів середньої цінової категорії, для яких зовнішній вигляд продукції — одна з ключових переваг.

MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S виконує вибіркове лакування тонерних або офсетних відбитків навіть без попереднього ламінування, що робить процес виконання завдань гнучкішим та простішим. Завдяки друку в один прохід, пристрій для вибіркового лакування та фольгування забезпечує високу продуктивність роботи. Швидкість виконання завдань — до 2298 аркушів A3 на годину. Тож дійсно, це робить машину ідеальною для друку коротких та середніх тиражів.

Це вже третя в Україні машина MGI JETVARNISH 3DS & FOIL-S. Її придбання — наслідок плідної співпраці компаній. "Ми з Konica Minolta понад 5 років, — каже Марія, — і дуже раді, що ви не лише розвиваєтеся самі, а й допомагаєте розвиватися нам; перебувати завжди в тренді, на піку нових технологій. У нас уже є 4 промислові листові машини, одна рулонна, і ми щасливі, що завдяки цій новій машині зможемо задовольняти численні запити наших клієнтів, а також розширити географію своїх продажів".

Рік тому друкарня стала власником рулонної машини AccurioLabel 230, а у липні цього року поповнила свій парк устаткування продуктивною системою AccurioPress C6085 з інтелектуальним модулем контролю якості IQ-501

Більше новин

Одеса, Україна |

"Криза — найліпшій час для переосмислення бізнесу" — New Media обрала AccurioLabel 230 для диверсифікації свого портфоліо

Карантин змусив власників переосмислити подальший розвиток компанії та взяти курс на диверсифікацію. Рішення про придбання AccurioLabel 230 у компанії прийняли миттєво. New Media друкуватиме етикетки для одеських ресторанів та крафтових виробників...