Konica Minolta визнана однією з кращих компаній для сталих інвестицій

Світ | 9 вересня 2020

Konica Minolta увійшла до всіх індексів ESG, що прийняті GPIF та була включена у серію індексів FTSE4Good вже 17 рік поспіль

Konica Minolta, Inc була включена до всіх чотирьох індексів відповідального інвестування (RI), що прийняті Урядовим пенсійним інвестиційним фондом Японії (GPIF) [1]. Серед цих чотирьох індексів: FTSE Blossom Japan Index, MSCI Japan ESG Select Leaders Index, MSCI Japan Empowering Women Index та S&P/JPX Carbon Efficient Index. Konica Minolta також увійшла до серії індексів FTSE4Good Index, яка є одним з найвідоміших індексів RI у світі, вже 17 рік поспіль.


Серія індексів FTSE4Good, що представлена FTSE Russell, британським постачальником глобальних індексів, містить у своєму складі список компаній з усього світу, що демонструють потужні практики у напрямку захисту навколишнього середовища, соціальної сфери та відповідального управління (ESG). Вона надає інвесторам та RI фондам можливість вибирати компанії з гарними перспективами для сталого інвестування. Індекс FTSE Blossom Japan включає в себе японські компанії, що демонструють відмінні результати в практиках ESG, та був обраний GPIF, найбільшим у світі урядовим пенсійним фондом, в якості одного з індексів ESG для своєї стратегії пасивного інвестування.


Японські індекси MSCI ESG Select Leaders Index та MSCI Japan Empowering Women Index — це індекси ESG, що були впроваджені у 2017 році американською компанією MSCI Inc., яка займається глобальними дослідженнями та складанням індексів в області ESG. Ці індекси були також прийняті GPIF.


Індекс вуглецевої ефективності S&P/JPX був введений спільно компанією S&P Dow Jones Indices, одним із найбільших світових постачальників індексів, та японською біржею Japan Exchange Group, Inc. Використовуючи TOPIX у якості еталона, він призначений для зменшення впливу на компанії, що виробляють високовуглецеві продукти, зберігаючи при цьому профіль ризику/дохідності, аналогічний профілю їхніх еталонів. Цей індекс також був вибраний GPIF у якості екологічного індекса.


Прихильність Konica Minolta до сталого розвитку

Konica Minolta прагне зробити свій внесок у досягнення цілей сталого розвитку (ЦСР), сприяючи при цьому еволюції ділового співтовариства та суспільства в цілому. В рамках своєї довгострокової екологічної стратегії "Eco Vision 2050", Konica Minolta має на меті скоротити викиди CO2 протягом усього життєвого циклу своєї продукції на 80% до 2050 року у порівнянні з рівнем 2005 фінансового року.


Сьогодні Konica Minolta включена до глобальних індексів ESG та посідає високе місце у цих рейтингах.


Індекс

Рік включення Konica Minolta

Dow Jones Sustainability Index (USA, Switzerland)

Світовий індекс (DJSI World): включена до індексу з 2012 року

Індекс Азійсько-Тихоокеанського регіону (DJSI азійсько-тихоокеанського регіону): включена до індексу з 2009 року

FTSE4Good Index Series (UK)

Включена до індексу з 2003 року

FTSE Blossom Japan Index (UK)

Включена до індексу з моменту його створення у 2017 році

MSCI Japan ESG Select Leaders Index (USA)

Включена до індексу з моменту його створення у 2017 році

MSCI Japan Empowering Women Index (USA)

Включена до індексу з моменту його створення у 2017 році

S&P/JPX Carbon Efficient Index (USA, Japan)

Включена до індексу з моменту його створення у 2018 році

S&P Global (USA)

Нагороджена званням Silver Class під час SAM Sustainability Award 2020

Corporate Knights (Canada)

Входить до числа 100 найбільш сталих корпорацій у світі тричі (2011, 2019 та 2020)

oekom (Germany)

Зберігає найвищий прем’єр статус з 2011 року

Ethibel (Belgium)

Обрана для інвестиційної спільноти Ethibel Pioneer та Ethibel Excellence (травень 2020)

* Включення Konica Minolta, Inc. до будь-якого індексу MSCI та використання логотипів MSCI, торгових марок, знаків обслуговування чи назв індексів тут не є спонсорством, схваленням або просуванням Konica Minolta, Inc. з боку MSCI або будь-якого з його філіалу. Індекси MSCI є виключною власністю MSCI. Назви та логотипи MSCI та індексу MSCI є товарними знаками або знаками обслуговування MSCI або його філій.

 

[1] Урядовий пенсійний інвестиційний фонд (GPIF) — це незалежний адміністративний орган, що керує та адмініструє пенсійні та національні пенсійні фонди працівників під контролем Міністерства охорони здоров’я, праці та соціального забезпечення Японії.

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво