Konica Minolta відкрила інноваційний центр розвитку технологій в Японії

Японія | 22 січня 2021

Компанія планує приділити особливу увагу технологіям IoT, AI та 5G

Innovation Garden OSAKA Center — центр розвитку технологій та спільної роботи в області інтернету речей і штучного інтелекту. Компанія планує приділити особливу увагу технологіям 5G, а також обробці зображень і візуалізації.


Інноваційний центр створений для розвитку бізнесу та розробки новітніх технологій — в тому числі в області високошвидкісної обробки зображень і відео. Серед його ключових особливостей — середовище розробки на основі 5G. Konica Minolta співпрацює з компанією NEC для створення локальної мережі нового покоління, а також з компанією KDDI — для створення глобальної мережі.

У новому центрі будуть проводитися перевірки мереж, а також польові випробування використання 5G для моделювання офісів і виробничих майданчиків. Очікується, що гібридне 5G-середовище, яке об'єднує локальну і загальну мережі, допоможе знизити навантаження і підвищити продуктивність.

Окрім цього, в Innovation Garden OSAKA Center відкрилася лабораторія Open Lab — простір для спільної роботи. Вона створена для взаємодії бізнесу та академічної спільноти: проведення спільних експериментів, розробки інноваційних рішень. Робота в лабораторії буде доступна партнерам Konica Minolta, а саме бізнесу з різних галузей, науково-дослідним інститутам та університетам.

Особлива увага в інноваційному центрі приділятиметься розвитку технологій візуалізації та обробки зображень, що застосовуються в IoT-платформі FORXAI.

Innovation Garden OSAKA Center розташований в науково-дослідному центрі Takatsuki Site, що в Такацукі, Японія. Він став другим майданчиком великого центру Innovation Garden OSAKA. Перший — Innovation Garden OSAKA Front — був відкритий в серпні 2019 року.

Запрошуємо до оновленого шоуруму

Попри загрози кризи коронавірусу, ми оновили свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й продуктивний бестселер з рядом опційних рішень

Більше про шоурум