Konica Minolta вчетверте увійшла до переліку 100 найбільш стійких корпорацій світу

Європа | 25 січня 2021

Це третій рік поспіль, коли компанія входить до цього списку

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) в черговий раз увійшла до списку "2021 Global 100" — рейтингу найбільш стійких корпорацій світу. Konica Minolta входить до цього престижного списку вже вчетверте, третій рік поспіль. Раніше компанія вже була включена до цього списку в 2011, 2019 та 2020 роках.


Рейтинг "Global 100" традиційно презентується на засіданні Світового Економічного Форуму (WEF). Цього року презентація відбуватиметься в онлайн форматі під час "Давоського тижня" з 25 по 29 січня.

При виборі 100 найбільш стійких корпорацій світу було проаналізовано 8080 великих компаній по всьому світу, базуючись на оцінці екологічних, соціальних та управлінських показників, а також здатності сприяти різноманіттю та інноваціям. Важливим показником при виборі також був відсоток продажів екологічно чистої продукції. Окрім Konica Minolta до рейтингу потрапили ще п'ять японських компаній.

Konica Minolta впевнена, що розвиток сталого суспільства сприяє стійкості компанії. Базуючись на своїх переконаннях, компанія зміцнює свою прихильність до інновацій, що сприяють створенню нових цінностей. Мета полягає в реалізації взаємодії людей зі спеціалістами на робочих місцях, й одночасно створення стійкого суспільства, орієнтуючись на ріст бізнесу.

Приміром, Konica Minolta Workplace Hub підтримує різноманітні стилі роботи корпоративних клієнтів компанії, одночасно підвищуючи їх продуктивність та креативність. Це допомагає працівникам сфери охорони здоров'я впроваджувати точну медицину: HitomeQ Connect призначений для легкої та безперебійної комунікації між установами, що доглядають за пацієнтами та членами їхніх сімей. В іншій галузі, рішення Konica Minolta для моніторингу газу контролює витоки газу на заводах із використанням технології дистанційного контролю, яка дозволяє запобігати аваріям та забезпечує захищеність міських територій.

Konica Minolta також переймається проблемами глобальних змін клімату, які також входять до переліку цілей сталого розвитку ООН. Konica Minolta Europe докладає значних зусиль для пом'якшення негативних наслідків зміни клімату. Протягом багатьох років компанія постачає лише зелену енергію, зменшивши викиди СО2 на 1200 т. Оскільки заміна подорожей віртуальною комунікацією стала "новою нормальністю", Konica Minolta залишається на зв’язку зі своїми клієнтами з інструментом для віддаленої підтримки AIRe Link, який замінив понад 3000 візитів клієнтів у 2020 році. Крім того, Konica Minolta компенсує неминучі викиди CO2 і підтримує відновлювані джерела енергії та відновлення лісів в рамках проєктів з компенсації змін клімату. Компанія також пропонує рішення для сталого розвитку своїм клієнтам, щоби допомогти їм досягати екологічних цілей: bizhub ECO або програма Enabling Carbon Neutrality.

Konica Minolta інтегрує сильні сторони, розроблені протягом десятиліть, у новітні цифрові технології, щоби забезпечувати продукцію та послуги відповідно до цілей сталого розвитку.

[1] Через пандемію Covid-19 Світовий економічний форум проведе персональну спеціальну щорічну зустріч у Сінгапурі з 13 по 16 травня 2021.

Запрошуємо до оновленого шоуруму

Попри загрози кризи коронавірусу, ми оновили свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й продуктивний бестселер з рядом опційних рішень

Більше про шоурум