Konica Minolta отримала золоту медаль EcoVadis четвертий раз поспіль

| 13 лютого 2020

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) була нагороджена золотою медаллю глобального рейтингу стійкого розвитку EcoVadis 2019. Компанія увійшла до 5% підприємств, що оцінювалися, та отримала цю нагороду четвертий раз поспіль.


Рейтинг EcoVadis підтверджує досягнення Konica Minolta в області стійкого розвитку та соціальної відповідальності. Компанія визначила для себе декілька приорітетних напрямків відповідно до цілей ООН. Серед них: охорона навколишнього середовища, соціальні інновації, задоволення клієнтів та працівників, безпека продукції, стійкість ланцюга постачання, людський капітал та соціокультурне різноманіття. Konica Minolta робить свій внесок у вирішення глобальних екологічних проблем та покращення якості життя — має на меті скоротити викиди СО2 протягом всього життєвого циклу продукції на 80% до 2050 року, у порівнянні з рівнем 2005.

EcoVadis

Про рейтинг стійкого розвитку EcoVadis

Французська організація EcoVadis щорічно складає рейтинг стійкого розвитку бізнесу та корпоративної соціальної відповідальності. Оцінка проводиться в чотирьох напрямках: навколишнє середовище, умови праці, етика та система закупівель. Ці сфери погоджені Глобальною ініціативною зі звітності, Глобальним договором ООН та міжнародним керівництвом з соціальної відповідальності, тобто стандартом ISO 26000. Система оцінки включає в себе 21 показник КСВ. В цьому році експерти EcoVadis розглядали 150 продуктів зі 110 країн світу. Компанії, яким вдається досягти найвищих показників, отримують платинову відзнаку.



Контакти Konica Minolta Ukraine для ЗМІ:

Ірина Годованюк

Iryna.Hodovaniuk@konicaminolta.ua