Konica Minolta отримала акредитацію Fogra для AccurioPress C14000 і C4080

Київ | Україна | 15 лютого 2022

Дві високошвидкісні кольорові цифрові системи друку від Konica Minolta отримали міжнародний сертифікат FograCert Validation Printing System (VPS). Флагманські AccurioPress C14000 і AccurioPress C4080 допомагають клієнтам адаптуватися до мінливих вимог ринку та розвивати нові потоки доходу.



Fogra, науково-дослідний інститут медіа-технологій у Німеччині, перевірив друкарське обладнання Konica Minolta на відповідність стандартам ISO. 

Обладнання Konica Minolta AccurioPress C14000 і C4080 відповідає усім критеріям програми Fogra. Тепер системи друку сертифіковані для роботи з додатковими контролерами EFI Fiery або Konica Minolta. 

Акредитація Fogra є результатом обширного тестування в різних умовах друку, що охоплює широкий спектр можливостей та вимог. Вони включають відповідність стандарту PDF/X, однорідність, стабільність, світлостійкість, вимоги до якості матеріалу для друку та вимоги до точності кольоровідтворення. Серед інших факторів стійкість пігментів, довготривала та короткочасна повторюваність, стійкість до стирання зображення, передача тону відповідно до колориметричного значення, обмеження відтворення значення тону, реєстрація зображення на листі, роздільна здатність.

quotation marks

Ми визнані лідером у сфері трансформації друку та раді, що отримали акредитацію Fogra для серії AccurioPress C14000 і AccurioPress C4080.

Ines Wennemann

Production Printing Manager, Konica Business Solutions Europe



Серія AccurioPress C14000/C12000 була запущена в жовтні 2019 року. AccurioPress C14000 друкує зі швидкістю 140 сторінок на хвилину формату A4, а AccurioPress C12000 - 120 сторінок на хвилину. 

AccurioPress C4080 від Konica Minolta – це системи початкового та середнього рівня, які також допомагають клієнтам переосмислити свої комунікації.
AccurioPress C4080 зі швидкістю 81 сторінок на хвилину, AccurioPress C4070 –  71 і AccurioPrint C4065 –  66. 

quotation marks

Розвиток - вже не лише про найкращі технології. В роботі з клієнтами ми керуємося творчим підходом: розвиваємося, формуючи та переосмислюючи ідеї.

Karl Friedrich Edenhuizen

Product Manager Production Printing Group


 

більше новин

більше новин

Київ, Україна |

В Konica Minolta Ukraine з’явився Департамент управління клієнтським досвідом та якістю обслуговування

Департамент управління клієнтським досвідом та якістю обслуговування Konica Minolta Ukraine створено задля покращення й підтримання високого рівня сервісу