Konica Minolta додає гібридну функціональність до своїх AccurioLabel

Європа | 8 жовтня 2020

AccurioLabel друкуватиме білим

Konica Minolta оголосила про запуск додаткової друкарської флексографічної секції для своїх AccurioLabel, яка робить доступним друк білим та іншими кольорами в лінію. Вперше ця секція була презентована на Labelexpo понад рік тому. Ця додаткова опція дозволить виробникам етикеток модернізувати свої цифрові рішення.


Флексографічна секція є спільною розробкою Konica Minolta в Європі та данської компанії Grafisk Maskinfabrik A/S (GM). Вона інтегрується з AccurioLabel 190 та AccurioLabel 230, що були випущені з початку вересня минулого року.

AccurioLabel із флексографічною секцією

Після ряду успішних випробувань нова флексографічна секція вже у продажу. Вона була створена для виробників етикеток, які шукають комплексне гібридне рішення для укомплектації цифрових систем для друку етикетки.


Флексографічна секція для AccurioLabel використовує стандартні флексографічні фарби. Оснащена датчиками для досконалої реєстрації, AccurioLabel і досі працювала з вже задрукованими матеріалами. Тепер вона може друкувати білим та іншими кольорами в лінію для реалізації ще більшого спектра друкарських ідей, як-от друк на прозорих матеріалах.


Флексографічна секція містить у собі розмотувальний пристрій, систему для направлення рулону, повноцінну станцію для флексодруку, ультрафіолетову систему для закріплення фарби, вихідний пристрій та сенсорну панель керування. Нова секція нативно інтегрується у виробничу лінію AccurioLabel, що дозволить зберегти зручність у використанні.


Усі системи AccurioLabel працюють із програмним забезпеченням AccurioPro Label Impose, яке забезпечує безперебійну роботу та оптимізує використання матеріалів. Воно просте у використанні та дозволяє операторам виконувати додрукарську підготовку з єдиної центральної станції керування.


Едоардо Котічіні, керівник команди промислового друку в Konica Minolta Business Solutions Europe, сказав: "Ринок друку етикетки є одним із основних сегментів ринку та зростатиме в майбутньому. Лише цього року майже половина інстальованих вузькорулонних систем будуть цифровими". 

quotation marks

Презентація нашої додаткової друкарської флексографічної секції — це переосмислення гібридних технологій. Воно зумовлене вимогами ринку і ми з нетерпінням чекаємо подальшого зростання нашої частки ринку етикетки, на який ми вийшли лише п’ять років тому і вже продали понад 500 систем для друку етикетки, а також ринку індустріального друку загалом. Тісно співпрацюючи з нашими клієнтами, ми також допоможемо їм переосмислити все те, що можливо. Тотальний перехід на цифру вже не зупинити.

Едоардо Котічіні

Team Manager Industrial Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво