​​Друкарська машина AccurioLabel 400 здобула нагороду Good Design Award

Лангенхаген, Німеччина | 9 листопада 2022

Однопрохідна тонерна виробнича друкарська машина Konica Minolta AccurioLabel 400, офіційний запуск якої заплановано на весну 2023 року, увійшла в п’ятірку переможців серед технологічних гігантів у конкурсі Good Design Awards Японського інституту розвитку дизайну (Japan Institute of Design Promotion).


В офіційному висновку журі зазначається, що AccurioLabel 400 Konica Minolta є чудовим, довершеним виробом із відмінною доступністю та експлуатаційними можливостями, який демонструє небачену раніше ефективність роботи. Завдяки просторам для зберігання етикетки, що динамічно видаються назовні з обох боків, створюється «враження легкості, яке важко втілити в промисловому обладнанні».
 
Особливої відзнаки заслужила поява білого кольору з одночасним зниженням ціни на машину Konica Minolta AccurioLabel 400. Журі також відзначило еволюцію дизайну в порівнянні з попередньою моделлю як «ще сміливішу й виразнішу». Цього року компанія Konica Minolta відсвяткувала 1000-е відвантаження надзвичайно успішних тонерних цифрових друкарських машин AccurioLabel — менш ніж за сім років із моменту виходу на ринок етикетки.

quotation marks

Ми надзвичайно пишаємося тим, що отримали премію Good Design Award за AccurioLabel 400, ще і всього за шість місяців до офіційного запуску.

Карстен Бамберг

директор із розвитку бізнесу групи професійного друку Konica Minolta в Європі

 
«Ми надзвичайно пишаємося тим, що отримали премію Good Design Award за AccurioLabel 400, ще і всього за шість місяців до офіційного запуску, — сказав Карстен Бамберг, директор із розвитку бізнесу групи професійного друку Konica Minolta в Європі. «Ця перша модель найвищого класу серії AccurioLabel вже досягла безпрецедентної операційної ефективності навіть на великих обсягах друку. Це не тільки мінімізує втрати часу в друкарнях, але й суттєво скорочує період навчання операторів. Зокрема, інтелектуальна система контролю якості Konica Minolta Intelligent Quality Care та IQ-520 підвищать зручність та можливості автоматизації, а отже, виробники етикетки здобудуть додаткові переваги завдяки вищому рівню контролю. Крім того, впровадження першого білого тонера Konica Minolta сприятиме збільшенню доданої вартості цифрового друку етикетки.»
 
Інші премії «Good Design Awards» отримали планетарії «NAGOYA» і «YOKOHAMA» Konica Minolta — у кожному з них уперше в Японії застосовано світлодіодну баневу систему «DYNAVISION-LED®", та ще два інших продукти. Йдеться про портативну систему контролю витоку газу та цифрову рентгенівську камеру касетного типу.


 

Більше новин

Більше новин

Цифрова друкарня етикеток на «ТВГ Український папір» з AccurioLabel 230

Ділимося, як завдяки інсталяції цифрового обладнання для друку етикетки AccurioLabel 230 в компанії «ТВГ Український папір» змогли налагодити систему цифрового друку етикеток для своїх клієнтів, та брати в роботу малі наклади.