Quocirca відзначила стратегію Konica Minolta у сфері безпеки друку

Світ | 20 червня 2019

Аналітики Quocirca , лідера з незалежних досліджень у галузі друку, визнали зусилля та провідну роль компанії Konica Minolta у захисті даних


Зі збільшенням рівня загрози через несанкціонований доступ до даних, безпека стає одним з ключових аспектів сьогоднішнього офісного середовища. У своєму останньому аналізі «Глобальний ландшафт безпеки друку 2019» [1] Quocirca підкреслює важливість теми з точки зору офісного середовища та майбутніх наслідків, які вона може мати для цілих організацій. Як один з ключових постачальників у галузі, Konica Minolta звернулася до питання безпеки апаратів ще на ранній стадії, забезпечивши свій широкий портфель продуктів і послуг цією надважливою опцією.


Сьогодні офіси більш пов'язані, ніж будь-коли: кількість периферійних пристроїв і багатофункціональних принтерів (БФП), підключених до мережі компанії через технологію IoT, постійно зростає. Закони та правила щодо безпеки даних жорсткішають і організації всіх типів відчувають тиск перед тим, щоб знайти і впровадити відповідну стратегію захисту. Хоча більшість організацій (72%)  стурбовані порушеннями безпеки друку, тільки 24% впевнені, що їхня інфраструктура друку повністю захищена. У своєму аналізі Quocirca пояснює, що "підприємства повинні активно підходити до вирішення питання безпеки друку, оскільки ці пристрої є відкрити дверима до корпоративних мереж. Вживаючи кроки для аналізу потенційних загроз середовищ друку, підприємства можуть зменшити ризики без шкоди для продуктивності".


Konica Minolta є надійним і досвідченим партнером для своїх клієнтів у цій галузі. Quocirca визнала, що для компанії "безпека є одним з ключових стовпів, що лежать в основі управління послугами друку. Konica Minolta прийняла методологію, засновану на ITIL, та спрямовану на підвищення безпеки і відповідності стандартам. Вона також вважає, що організації, які сприймають послуги MPS як початок довготривалих відносин з клієнтом, а не як одноразову транзакцію, принесуть найбільшу користь, особливо перед постійно зростаючими ризиками безпеки."


"Ми пишаємося тим, що Quocirca, як один з провідних джерел незалежного вивчення ринку та послуг у галузі друку, визнає наші зусилля та провідну роль у захисті даних. Ми інтегрували широкий спектр рішень до наших продуктів і пропозицій, таких як нова лінійка БФП bizhub i-Series з підтримкою IoT, антивірусне розширення Bitdefender і послуги bizhub SECURE, які забезпечують індивідуальний рівень безпеки відповідно до потреб наших клієнтів. Крім того, ми сформували глобальні партнерські відносини з іншими експертами, такими як HPE, Sophos і Microsoft, щоб відповідати найвищим стандартам наших клієнтів. Шифрування даних, безпечне видалення, захист від копіювання за допомогою водяних знаків і PDF-підписи - це лише декілька прикладів наших заходів із безпеки, які допомагають мінімізувати потенційні точки входу в мережу компанії."

Олаф Лоренц, General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH


[1] Quocirca Global Print Security Landscape 2019, Quocirca, 2019 


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво