Konica Minolta Ukraine сприятиме розвитку бізнесу компанії на Кавказі

Тбілісі, Грузія | 18 листопада 2019

Офіційне відкриття офісу в Грузії відбулося 12 листопада 2019 року

31 травня 2019 року компанія Konica Minolta Business Solutions Georgia розпочала свою діяльність в регіоні, що об’єднує територію трьох країн: Грузію, Вірменію та Азербайджан. Офіс у Тбілісі відповідатиме за зростання бізнесу та впровадження рішень Konica Minolta у цих країнах. Konica Minolta Business Solutions Georgia є дочірньою компанією Konica Minolta Business Solutions Czech.


Konica Minolta Ukraine, сприраючись на власний досвід трансформацій, має на меті допомогти бізнесу Кавказу перейти на більш ефективний рівень за рахунок сучасних підходів до автоматизації документообігу, як це працює в Європі. Українська команда підтримає грузинських колег в перші роки роботи.


Більше про плани української команди >>> https://www.konicaminolta.ua/uk-ua/news/konica-minolta-are-opening-office-in-georgia


На офійному заході з нагоди відкриття офісу в Грузії, 12 листопада, були присутні топ-менеджери східноєвропейського кластеру Konika Minolta, заступник міністра іноземних справ Александр Гвтісіашвили, заступник міністра економіки та стійкого розвитку Ніколоз Алавідзе, посол Японії в Грузії Тадахару Вехара, інші представники бізнесу та держаних структур.


Під час заходу директор з бізнес операцій Konica Minolta Business Solutions Europe Цукамото Казуюкі зауважив, що Грузія має непогані відносини з іншими країнами регіону Кавказу. "Це одна із причин, керуючись якою ми вірішили відкривати офіс саме в Грузії. Економіка в країні росте, а ділове середовище дружнє. Ми плануємо надавати клієнтам Konica Minolta, що на території Кавказу, якісний сервіс із Грузії", - зазначив він.


Як ми вже зазначали, на заході був присутній Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Грузії Тадахару Еухара. «Відкриття представництва Konica Minolta в Грузії – це важлива подія для країни, що позитивно вплине на торгівельно-економічні відносини між Грузією та Японією. Це також може пришвидшити вихід і інших крупних японських компаній на ринок, що сприятиме притоку японських інвестицій в країну та позитивно вплине на економічний розвиток Грузії», - додав пан посол. 


Відкриття офісу в Грузії
quotation marks

Грузія має непогані відносини з іншими країнами регіону Кавказу. Це одна із причин, керуючись якою ми вірішили відкривати офіс саме в Грузії. Економіка в країні росте, а ділове середовище дружнє. Ми плануємо надавати клієнтам Konica Minolta, що на території Кавказу, якісний сервіс із Грузії.

Казуюкі Цукамото

Директор з бізнес операцій Konica Minolta Business Solutions Europe

Konica Minolta посилила свою присутність не лише на Кавказі, а й у Середній Азії

Konica Minolta посилила свою присутність не лише на Кавказі, а й у Середній Азії

Konica Minolta посилила свою присутність не лише на Кавказі, а й у Середній Азії. Листопад став місяцем відкриття двох офісів: у Тбілісі, Грузія та в Алмати, Республіка Казахстан. Офіційне відкриття офісу Konica Minolta у Республіці Казахстан відбулося 14 листопада.


За аналогією з ринком Кавказу, враховуючи постійне зростання інтересу до ефективних ІТ рішень серед представників бізнесу Республіки Казахстан, компанія прийняла рішення відрити офіс в Алмати. Він буде відповідати за діяльність компанії на ринках Казахстану та інших країн Центральної Азії: Киргизстану, Узбекистану та Таджикистану. Konica Minolta Business Solutions Kazakhstan є дочірньою компанією Konica Minolta Business Solutions Poland.