Konica Minolta стала сертифікованим бізнес-оператором процесів цифрової трансформації

Світ | 6 травня 2021

Konica Minolta стала сертифікованим бізнес-оператором процесів цифрової трансформації відповідно до DX Certification System (система сертифікації щодо цифрової трансформації), створеної Японським Міністерством економіки, торгівлі та промисловості. Цей статус офіційно визнає всебічні ініціативи Konica Minolta щодо просування цифрової трансформації, які включають: сприяння зусиллям щодо переходу до високорентабельного бізнесу; включення розв'язання соціальних питань до своєї політики корпоративного керування; розробка конкретних планів використання своїх цифрових технологій, таких як план створення нових можливостей шляхом поєднання власної платформи візуалізації IoT із відповідними даними; та створення посади виконавчого директора відповідального за цифрову трансформацію.


DX Certification System була створена для просування цифрової трансформації на загальносуспільному рівні, особливо в промисловому секторі. Відповідно до цієї системи уряд Японії сертифікує компанії, які дотримуються основних питань Кодексу цифрового керування відповідно до Закону про сприяння обробці інформації.
 
Статус сертифікованого бізнес-оператора процесів цифрової трансформації дає можливість Konica Minolta брати участь у програмі відборі акцій цифрової трансформації, що проводиться спільно Японським Міністерством економіки, торгівлі та промисловості та Токійською фондовою біржею.
 
Базуючись на програмі цифрової трансформації 2022, її середньостроковій бізнес-стратегії, Konica Minolta нині переносить фокус свого бізнесу з продажу продуктів на надання послуг: цифрова трансформація як послуга. Конкретно, Konica Minolta прагне перетворити свої продукти на "Розумні підключені продукти", які об’єднані в мережу з різними пристроями та дозволяють перетворювати інформацію, зібрану на сайтах клієнтів, у цифрові дані та аналізувати їх за допомогою технологій візуалізації IoT, якій в компанії віддають значну перевагу. Роблячи це, компанія прагне візуалізувати те, що не видно людському оку, щоби задовольнити бажання споживачів побачити, та запропонувати послуги, які допомагають клієнтам розв'язувати їхні проблеми.
 
Konica Minolta вирішила перейти до високорентабельного бізнесу через цифрову трансформацію і водночас створити рішення для соціальних питань, базуючись на п'яти важливих питаннях. Для кожного з цих питань компанія визначила бачення на 2030 рік та сформулювала заходи щодо його досягнення у програмі цифрової трансформації 2020. Таким чином, компанія прагне сприяти зусиллям щодо створення вартості через свій бізнес, з одного боку, та через свою корпоративну діяльність, з іншого, з метою створення екологічної та соціальної цінності.
 
Konica Minolta планує встановити ключові показники ефективності для кожного суттєвого питання з боку "результату вирішення екологічних та соціальних питань" та "внеску в прибутковість" та керувати прогресом своїх ініціатив у світлі цих ключових показників.

Посилання за темою:


Програма цифрової трансформації (DX2022)
https://www.konicaminolta.com/global-en/investors/management/midterm_plan_presentations/index.html 
 
П’ять важливих питань

https://www.konicaminolta.com/about/csr/index.html


Вас може зацікавити

Запоріжжя |

В Запорізькому аеропорту встановили таку ж відеосистему для термального скринінгу, як і в Стамбульському

В міжнародному аеропорту “Запоріжжя” встановили інтелектуальну відеосистему для безконтактного термального скринінгу та визначення наявності маски на обличчі відвідувача. Такі ж рішення вже працюють в новому аеропорту Стамбулу та в Міланському...