Konica Minolta отримала BLI Pacesetter Award за простоту використання своїх офісних хабів

Європа | 14 жовтня 2020

Konica Minolta Business Solutions стала переможцем конкурсу Buyers Lab (BLI) PaceSetter 2020-2021 у номінації "Простота використання: офісні пристрої"

Організатор конкурсу — Keypoint Intelligence, провідна світова незалежна дослідницька компанія, що оцінює програмне та апаратне забезпечення для відтворення документів. Keypoint Intelligence зробила свій висновок після всебічних тестування та досліджень та визначила компанію-виробника, яка забезпечила найвищий ступінь простоти використання при проєктуванні своїх офісних пристроїв.


Компанії мають забезпечити своїх працівників необхідним для роботи апаратним забезпеченням та інфраструктурою друку, незалежно від департаменту та сфери діяльності. Сучасні багатофункціональні пристрої (БФП) мають безліч функціональних можливостей, тому простота використання стала однією із найважливіших їхніх характеристик. Konica Minolta, орієнтуючись на потреби клієнтів, завжди прагне розуміти особливості використання, поведінки та потреб користувачів. Тісний контакт Konica Minolta зі своїми клієнтами та додаткові дослідження серед дилерів та інших зацікавлених сторін дозволяють їй створювати рішення, які ідеальні для корпоративного середовища.

BLI PACESETTER AWARD

Konica Minolta створює інновації, що підвищують зручність використання

Щоби визначити лідера ринку, Keypoint Intelligence досліджувала функціональність пристроїв в щоденних ситуаціях, за типовими сценаріями робочих процесів в компаніях. Нагорода від Keypoint Intelligence доводить важливість даного фактора в дизайні та при розробці продукції Konica Minolta. Досліджуючи, як клієнти використовують свої пристрої та які функції їм потрібні найбільше, Konica Minolta створила унікальну велику рухому панель керування, яка підлаштовується під користувача.


Цей екран забезпечує легкий доступ до всіх основних налаштувань та сенсорну навігацію для приємного та ефективного використання. Keypoint Intelligence заявила наступне: "Konica Minolta дуже потужна, коли мова йде про типову функціональність друку, сканування та копіювання. Що насправді виділяє ці продукти нового покоління від конкурентів, так це вбудовані застосунки та інновації (...)". Магазин застосунків MarketPlace від Konica Minolta вже передвстановлений на всіх нових пристроях. Він дозволяє клієнтам отримати доступ до таких хмарних рішень, як-от Dropbox, Google Drive, Google Mail, OneDrive, OneDrive для бізнесу та SharePoint Online. Їх можна легко завантажити з панелі керування. Встановлений на пристрої застосунок Assistant дозволяє користувачам швидко під'єднатися та зручно переглядати керівництва по роботі з пристроєм на своєму смартфоні під час роботи з БФП. Ба більше, однією з найбільш виняткових функціональних можливостей є застосунок Personalize Follow-You Persona від Konica Minolta. Він дозволяє налаштувати панель БФП під конкретного користувача: додати всі інструменти та додатки, які найчастіше використовуються, на стартовий екран. Так користувачі можуть працювати ще ефективніше з будь-якого пристрою та у будь-якому місці.

quotation marks

Ми пишаємося цією нагородою, оскільки вона демонструє — ми на вірному шляху розвитку та впровадження нових рішень. Наші клієнти та користувачі є нашими орієнтирами. Так ми розробляємо рішення, що інтуїтивно відповідають їхнім потребам. Тому що, як не крути, технологія має підлаштовуватися до потреб користувачів, а не навпаки.

Флоріан Лоске

Manager Office Product Management, Konica Minolta Business Solutions Europe


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво