Konica Minolta отримала 12 нагород BLI Awards від Keypoint Intelligence за bizhub i-Series

Європа | 20 січня 2021

Пристрої були відзначені за надійність, високу якість та зручність використання

Konica Minolta з гордістю повідомляє, що отримала відразу 12 нагород Buyers Lab (BLI) Awards від Keypoint Intelligence, провідної світової незалежної дослідницької компанії, що оцінює програмне та апаратне забезпечення для відтворення документів. Ці нагороди є провідними в галузі, та підтверджують найвищий рівень якості багатофункціональних хабів Konica Minolta. Пристрої нової лінійки bizhub i-Series підкреслюють успіх компанії в офісному сегменті. Окрім 10 нагород BLI 2021 Pick Awards за свої bizhub A3 формату, Konica Minolta отримала нагороду BLI 2021 "Лінійка року" за пристрої A3 формату. Також, після ряду тестувань, хаби A3 формату від Konica Minolta отримали нагороду BLI 2021-2023 за найкраще відтворення кольорів.


Стабільна якість, надійність та простота використання є основними характеристиками для компаній при виборі офісних принтерів — і саме за цими критеріями лінійка хабів A3 формату bizhub i-Series вразила експертів Keypoint Intelligence. Дванадцять bizhub A3 формату отримали високий загальний рейтинг базуючись на результатах тестування Keypoint Intelligence. Десять з них отримали нагороди Pick Awards у своїх категоріях: bizhub C250i, C300i, C450i, C550i, C650i, 300i, 360i, 450i, 550i та 750i. А також Konica Minolta отримала нагороду BLI 2021 "Лінійка року" у категорії пристроїв А3 формату.
 
quotation marks

Ми дуже пишаємося тим, що наші хаби A3 формату отримали ці важливі нагороди. Вони мають вирішальне значення для розвитку нашого портфоліо багатофункціональних пристроїв, оскільки bizhub i-Series — лінійка нового покоління. Завдяки таким офісним хабам, як bizhub i-Series, ми продовжуємо зміцнювати свої позиції надійного партнера для наших клієнтів в сегменті інтелектуального офісного друку. Для кожного пристрою, який ми створюємо та обслуговуємо, ми завжди ставимо в пріоритеті потреби та цінності наших клієнтів.

Флоріан Лоске

Manager Office Product Management, Konica Minolta Business Solutions Europe


 
Основна філософія розробки наших пристроїв полягає у зручності та простоті їх використання. Наприклад: великі панелі керування забезпечують легкий доступ до всіх основних налаштувань, а сенсорна навігація є важливою складовою позитивного користувацького досвіду. Панель може бути індивідуально підлаштована під потреби кожного користувача. Крім того, з нашою платформою MarketPlace можна отримати доступ до широкого спектра хмарних сервісів.
 
Нагорода BLI 2021-2023 за відповідність кольорів доводить, що наші багатофункціональні пристрої А3 формату здатні забезпечити високоякісні результати друку. Для цієї нагороди BLI проаналізував показник точності кольору протягом більш ніж 20 років. А до фінальної оцінки увійшли результати за останні п'ять років. Під час тестування використовувалися кольорові діаграми IT8. Експерти друкують їх на пристроях та перевіряють на відповідність у точках за допомогою програмного забезпечення Xrite i1Profiler разом із комбінованою таблицею спектрофотометра i1Pro2 / iO.

"Ця нагорода є показником самовідданості та постійних зусиль, які наша команда докладає під час розробки пристроїв. Це спонукає нас ще більше вдосконалювати наші хаби для наших клієнтів", — говорить Флоріан Лоске.
 
 

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...