Konica Minolta оголошує про глобальну угоду з Realwear щодо впровадження Aire Link на гарнітурах realwear для промислових клієнтів по всьому світу

| 11 жовтня 2022

Компанія Konica Minolta оголошує про початок співпраці з американською компанією RealWear, світовим лідером у виробництві пристроїв доповненої реальності для працівників важливих галузей промисловості, які мусять бути фізично присутніми на своїх робочих місцях.Це партнерство розширює можливості використання відомого інструменту дистанційної візуальної підтримки AIRe Link від Konica Minolta окрім смартфонів і планшетів також на відзначених численими нагородами гарнітурах RealWear. Це ще один важливий крок для провайдера цифрового робочого місця, спрямований на допомогу клієнтам в зацифровуванні їхніх процесів в контексті портфоліо Розумно організованого робочого місця (Intelligent Connected Workplace).


Konica Minolta AIRe Link - це застосунок для віддаленої підтримки, який дає змогу сервісним фахівцям бачити те, що й клієнти, і віддалено допомагати їм в усуненні проблем. До початку цього партнерства користуватися застосунком можна було лише за допомогою планшетів або смартфонів, на які клієнт отримував посилання і міг відкрити застосунок у веббраузері. Тепер проблеми можуть вирішуватися більш оперативно та фактично віртуально. Дистанційна підтримка також сприяє скороченню часу та витрат на пересування, а отже, зменшенню викидів CO2 в атмосферу.


quotation marks

RealWear розуміє важливість скорочення часу реагування, мінімізації невиправданих візитів до клієнтів та покращення показників усунення несправностей з першого разу. Завдяки застосунку AIRe Link від Konica Minolta на RealWear Navigator™ 500, тепер надавати оперативну підтримку в режимі реального часу стало простіше, ніж будь-коли.

Джон Арнольд

Віцепрезидент EMEA, RealWear

Завдяки можливості використання AIRe Link з наголовними пристроями, користувачі тепер можуть скористатися дистанційною візуальною підтримкою в ситуаціях, що вимагають використання обох рук. Будь-який користувач тепер може використовувати AIRe Link на RealWear, завантаживши безкоштовний застосунок з RealWear Cloud.
 
З моменту першого застосування AIRe Link у 2020 році понад 6 000 технічних експертів почали користуватися Konica Minolta AIRe Link, обслуговуючи тисячі клієнтів та спеціалістів, які мусять працювати в певному місці. З них 40% є зовнішніми клієнтами. Одним із прикладів є корпорація Bruker, глобальна компанія, що постачає високоефективні наукові прилади та вартісні аналітичні та діагностичні рішення для молекулярних та матеріалознавчих досліджень, а також для промислового та прикладного аналізу. "Якщо у когось виникає проблема, AIRe Link дозволяє нам негайно побачити те, що бачить клієнт. Ми часто можемо ідентифікувати або навіть виправити проблему віддалено за допомогою AIRe Link, що дозволяє обійтися без виїзду на об'єкт клієнта. Клієнт отримує розв'язання проблеми швидше, а ми заощаджуємо на транспортних витратах і зменшуємо викиди вуглекислого газу. Це також значно підвищує задоволеність клієнтів і забезпечує комфорт обслуговчого персоналу", - зазначив Девід Буріан, керівник відділу обслуговування компанії Bruker.
 
EG.D, постачальник електроенергії з Чеської Республіки, також використовував AIRe Link для віддаленої візуальної підтримки в рамках пілотного дослідження. "Метою дослідження було протестувати нові можливості передачі інформації працівникам на місцях. Konica Minolta підтримала нас у підготовці, проведенні та оцінці тестового розгортання AIRe Link в рамках обраного сценарію використання. Пілотне дослідження дозволило нам краще зрозуміти можливості доповненої реальності в нашій компанії. Ми також отримали точні дані про використання AIRe Link нашими співробітниками. Це важливий внесок в нашу роботу над варіантами розгортання доповненої реальності в нашій компанії", - підкреслив Давід Шеда, керівник проєкту в EG.D.
 
"AIRe Link на гарнітурі RealWear гарантує просте підключення в польових умовах за допомогою QR-коду, високу якість передачі відео в порівнянні з деякими конкурентними застосунками та пристроями, а також просту звітність в онлайн-застосунку AIRe Link. Візуальна навігація техніка в полі через платформу AIRe Link також надзвичайно інтуїтивна і ми використовували всі доступні потрібні для нашої роботи функції. Ми раді співпраці з Konica Minolta, яка надає високоякісні продукти та послуги в галузі цифрової взаємодії", - заявив Томас Гебауер з компанії ELVAC, сертифікованого партнера RealWear.
quotation marks

Наш досвід свідчить, що більшість питань можна вирішити за допомогою дистанційного візуального супроводу в поєднанні зі смартфоном. Однак виникають ситуації, коли просто не вистачає цієї зайнятої смартфоном руки. Саме тому ми вирішили співпрацювати з компанією RealWear - одним з лідерів ринку доповненої реальності, - щоб розширити нашу пропозицію можливістю роботи в режимі "вільні руки".

Зденек Врбка

Керівник програми "Розумно організоване робоче місце", Konica Minolta Business Solutions Europe

Konica Minolta вже відзначена в 2021 році спеціальною нагородою за AIRe Link від Keypoint Intelligence на Buyers Lab (BLI) 2022 Pick Award в категорії "Програмне забезпечення для роботи з документами". AIRe Link тоді була визнана "Відмінним інструментом для віддаленої підтримки".

Про Konica Minolta

 

Шлях Konica Minolta розпочався 150 років тому з прагнення інакше дивитися на світ і діяти відповідно такому баченню. Тому й сьогодні ми впроваджуємо інновації на благо суспільства та світу. Що наснажувало тоді — наснажує нас і зараз.


Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta Ukraine (ДП «КОНІКА МІНОЛТА УКРАЇНА») з Києва (Україна) — дочірнє підприємство Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (КОМПАНІЯ «КОНІКА МІНОЛТА БІЗНЕС СОЛЮШЕНЗ ЮРОП ГМБХ») з Лангенгагена (Німеччина), що є частиною холдингу Konica Minolta Inc. з Токіо (Японія).


Konica Minolta сприяє цифровій трансформації, створює актуальні бізнесові рішення для своїх клієнтів — малого та середнього бізнесу, великих підприємств приватного та державного сектору, — та розв’язує проблеми, що постають перед суспільством. Усе завдяки унікальному досвіду в галузі обробки зображень, даних та прийняття рішень на основі даних.


Konica Minolta допомагає своїм клієнтам визначити та розкрити потенціал, який несе в собі цифровізація, та вийти на новий рівень цифрової зрілості організації, переосмисливши робоче місце. Для втілення концепції «Розумно організованого робочого місця» як постачальник комплексних ІТ-рішень Konica Minolta пропонує послуги керування «хмарою», ІТ та друком та рішення для відеоспостереження та відеоаналітики — для віддаленої роботи, спільної роботи, керування робочими процесами, автоматизації та безпеки. Konica Minolta має статус Microsoft Global Managed Partner з 2021 року.


Що стосується рішень для офісного друку, у «IDC MarketScape: World Print Transformation 2020 Vendor Assessment» Konica Minolta визнано «світовим лідером трансформації друку». За даними InfoSource, уже понад 10 років Konica Minolta є лідером ринку виробничого друку у Європі. Компанія пропонує бізнесовий консалтинг, сучасні технології та програмне забезпечення клієнтам на поліграфічному ринку.


Для дедалі більшої кількості організацій успіх сьогодні — це не лише вузьке визначення фінансового процвітання, а й захист довкілля, позитивний вплив на працівників і суспільство. Дотримуючись цілей сталого розвитку (ЦСР або «Глобальних цілей» — ключових напрямків розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку у 2015 році), Konica Minolta зобов’язалася послідовно реалізовувати стратегію досягнення поставлених цілей сталого розвитку у сфері захисту довкілля та соціальної відповідальності.


Компанія неодноразово здобувала визнання як за свою багату історію соціальних внесків, так і за роботу з досягнення ЦСР у рамках усього бізнесу та ланцюжка постачання. Konica Minolta входить до списку «2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World» та отримала найвищий рівень у «рейтингах стійкості» EcoVadis (EcoVadis Sustainability Ratings).


Центр бізнесових інновацій у Лондоні та чотири науково-дослідні лабораторії в Європі дають змогу Konica Minolta впроваджувати інновації, співпрацюючи зі своїми клієнтами, а також академічними, промисловими та бізнес-партнерами. За інноваційний підхід до обслуговування клієнтів Konica Minolta була відзначена престижною нагородою «Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021» від Keypoint Intelligence.


Konica Minolta Business Solutions Europe представлена дочірніми компаніями та дистриб’юторами в понад 80 країнах Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Африки. Станом на квітень 2022 року штат компанії налічує приблизно 8700 працівників. У 2021/2022 фінансовому році чистий виторг Konica Minolta Europe склав 1,9 мільярда євро.


Загалом по світі Konica Minolta налічує більше як 39000 співробітників у понад 150 країнах.


Більше інформації на сайті konicaminolta.ua та в соцмережах: Facebook, Linkdein, Instagram та YouTube

Терміни або назви продуктів можуть бути торговельними марками чи зареєстрованими знаками для товарів і послуг відповідних власників, що визнається цим текстом.

Більше новин

Більше новин

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...