IDC MarketScape назвав Konica Minolta світовим лідером в області трансформації друку

Світ | 10 вересня 2020

Konica Minolta визнана серед своїх клієнтів за сильне портфоліо, що підтримує їх розвиток у напрямку цифрової зрілості

За даними IDC MarketScape: "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" (doc #US45354420, серпень 2020) Konica Minolta була названа "Лідером". Компанія керується підходом до значного розширення свого портфоліо IT продуктів та послуг. IDC MarketScape зазначили, що "Konica Minolta успішно дотримується плану нарощування експертизи у таких цільових областях як керовані ІТ-послуги, безпека, передача голосу по IP (VoIP), керування корпоративним контентом, аутсорсинг бізнес-процесів, а також нішеві ERP та CRM-рішення". У звіті зазначається, що "... клієнти, які прагнуть більшого, ніж просто оновити свою інфраструктуру офісних принтерів або багатофункціональних пристроїв та розуміють, що робоче місце еволюціонує, можуть надати перевагу Konica Minolta".


"Ця оцінка доводить, що ми є лідерами у галузі трансформації друку," - з гордістю заявляє Олаф Лоренц, генеральний менеджер департаменту цифрових трансформацій Konica Minolta Business Solutions Europe. Посилаючись на поточні події, що призвели до тренду цифровізації, він говорить про потенціал для своїх клієнтів: "В результаті пандемії ми всі стали частиною найбільшого у світі проєкту домашнього офісу. У компаній була одна ніч, щоби забезпечити можливість командам виконувати роботу та не зупиняти бізнес. Одночасно вони мали подбати й про здоров'я своїх працівників - безумовно, це зробило цифрову трансформацію ключовим викликом". Він продовжує: "Нова нормальність гібридних офісів прискорить момент усвідомлення потреби у більш пов’язаному та інтелектуальному цифровому робочому місці, яке здатне завжди забезпечити віддалений доступ до важливих для бізнесу робочих процесів та даних. Наша місія полягає в тому, щоби допомогти досягти достатнього рівня цифрової зрілості компаніям наших клієнтів. Ми допомагаємо ефективно запускати процеси трансформації та керувати ними. Володіючи інструментами та знаннями, ми спрощуємо процеси за рахунок розумного використання інформаційних технологій, враховуючи конкретні потреби кожної компанії".


Відповідне портфоліо Konica Minolta також було відмічено у звіті IDC MarketScape: "Таким чином, еволюція портфоліо Konica Minolta включає в себе цілий ряд продуктів та послуг, в тому числі обладнання, керовані послуги та послуги з автоматизації бізнес-процесів, що інтегруються в інтелектуальне пов’язане робоче місце".

quotation marks

Під час розробки та впровадження рішень для кожного клієнта, ми дотримуємося безкомпромісного клієнтоорієнтованого підходу. Ми пишаємося тим, що IDC MarketScape визнали наше бачення та відданість справі

Олаф Лоренц

Генеральний менеджер департаменту цифрової трансформації Konica Minolta Business Solutions Europe

IDC MarketScape також відмітив: "Konica Minolta вважає, що будь-яка технологія має бути зосереджена на людині, тому розуміння мотивів, бажань та потреб працівника є надзвичайно важливим. При впровадженні нових технологій, компанія зосереджується на передумовах поставленої цілі, а не лише на варіантах її досягнення".


Однією із причин визнання Konica Minolta лідером стало те, що вона трансформувалася та стала партнером для впровадження комплексних ІТ-рішень для офісів та друкарень. У звіті наведено конкретний приклад цифрового рішення від Konica Minolta: "Платформа MarketPlace є ключовим елементом у баченні компанією інтелектуального поєднаного робочого місця. MarketPlace полегшує клієнтам доступ до інструментів, необхідних для підключення своїх БФП до різних галузевих, безпекових та хмарних застосунків". Офісні хаби bizhub i-Series від Konica Minolta дедалі частіше стають центральним елементом "інтелектуального поєднаного робочого місця" своїх користувачів.


Konica Minolta також пропонує своїм SMB клієнтам Workplace Hub - компактне рішення, що поєднує в собі всю необхідну офісну ІТ-інфраструктуру. Доступний у різних версіях, Workplace Hub об'єднує в собі сучасне обладнання, сумісне програмне забезпечення та послуги керування IT-інфраструктурою офісу. Провідна роль Konica Minolta у керуванні цифровізацією робить її привабливим партнером як для споживачів, так і для інвесторів. У рамках своєї програми DX Stock 2020 Міністерство економіки, торгівлі та промисловості Японії (METI) організувало конкурсний відбір компаній з конкурентною ІТ-стратегією. У відборі взяли участь компанії, акції яких котируються на Токійській фондовій біржі та є особливо привабливими для інвесторів, що надають пріоритет збільшенню вартості компанії в середній та довгостроковій перспективах. Konica Minolta — одна з таких компаній. Компанія отримала високу оцінку за потенціал своєї нової бізнес-моделі, включаючи послуги підтримки цифрової трансформації для малих та середніх підприємств у рамках стратегії створення інтелектуального поєднаного робочого місця.


Про IDC MarketScape

Модель оцінки постачальників IDC MarketScape розроблена для забезпечення огляду конкурентної придатності постачальників ІКТ або інформаційно-комунікаційних технологій на конкретному ринку. Це сувора методологія оцінки якісних та кількісних критеріїв, що дають єдину графічну ілюстрацію позиції кожного постачальника на даному ринку. IDC MarketScape керується чітким фреймворком, за яким пропозиції продуктів та послуг, можливості та стратегії, а також поточні та майбутні фактори успіху на ринку постачальників ІТ та телекомунікацій можуть бути об'єктивно порівняні. Фреймворк також надає покупцям технологій 360-градусну оцінку сильних і слабких сторін поточних та майбутніх постачальників.



Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво