Konica Minolta названа лідером ринку послуг керування друком Quicirca

| 12 травня 2021

Послуги керуванням друком є каталізатором цифровізації. Вони допомагають підприємствам економити час і гроші та дозволяють ІТ-відділам зосередитися тільки на важливих для бізнесу задачах. Тому послуги керуванням друком стають невіддільною частиною безпечних цифрових робочих процесів, які забезпечують гнучку та віддалену роботу. Перебуваючи в самому центрі цієї парадигми, Konica Minolta допомогла великим і малим підприємствам перетворитися на інтелектуальні підключені робочі місця. Цю новаторську роль визнала світова компанія, що займається дослідженням ринку — Quocirca: У своєму останньому звіті "MPS Vendor Landscape, 2021" [1] Quocirca підтвердила, що Konica Minolta є лідером на ринку за обсягом та широтою свого портфоліо. У звіті також зазначається, що пропозиція Konica Minolta — це "всебічне рішення, що охоплює цифровий друк, технологію інтернету речей, штучний інтелект та доповнену реальність". Інвестиції Konica Minolta, зокрема в ІТ-послуги, "дозволили їй реалізувати свою стратегію надання інтегрованих ІТ-послуг і стати надійним партнером для цифрових робочих місць".


Під заголовком "Трансформація гібридного робочого місця", у звіті Quocirca зазначається, що ринок послуг керування друком став зрілішим, і бізнес вимагає від провайдерів більшого, через пандемії COVID-19. Оскільки 47% працівників зараз працюють віддалено, організації прагнуть адаптувати офісні потужності, використовуючи супутникові офіси та гнучку роботу. У звіті також зазначено, що "56 відсотків компаній класифікують послуги з організації робочого місця за трьома критеріями, що безпосередньо впливають на вибір постачальника: це наявність послуг хмарного друку (45%) […] служби стійкого розвитку (30%) та керовані служби безпеки (29%) ".


Потреба в партнері з хмарного друку

У звіті описується збільшення кількості організацій, які переходять інфраструктуру друку з хмари, щоби допомогти досягти економічної ефективності: 39% вже впровадили платформу керування хмарним друком, а 37% мають намір це зробити. Хоча більшість компаній керують задачами друку локально, Quocirca виявив, що 3/4 організацій очікують ширшого використання керування хмарним друком до 2025 року.
 
Що стосується пропозицій Konica Minolta, у звіті висвітлюються переваги клієнтів, які вже використовують служби хмарного друку Konica Minolta, що містять приватні хмарні або гібридні рішення та перетворюють наявне середовище друку на хмарну послугу. Konica Minolta пропонує своїм користувачам гнучкість друку, не залежного від місця розташування, одночасно розвантажуючи ІТ-відділ від навантаження від керування принтерами, серверами, драйверами, програмами та мережами. Це гарантує, що інфраструктура завжди оновлюється та відповідає найновішим стандартам безпеки. Клієнти отримують безліч переваг від послуг, а саме: ціноутворення, що базується лише на використанні послуги та можливість легко збільшувати чи зменшувати масштаб рішення у міру зміни потреб.


Комплексний підхід до забезпечення безпеки має важливе значення

Що стосується важливого значення безпеки для організацій, згаданих у його звіті, Quocirca також зазначила, що масштабовані служби безпеки Konica Minolta є "невіддільним елементом усіх її інтелектуальних підключених служб для робочого місця та вбудовані в усі її рішення для цифрових робочих місць". Компанія "розробила масштабовані рішення для задоволення потреб ІТ-безпеки організацій будь-якого розміру та вирішення широкого спектра загроз — від шкідливих вкладень електронної пошти до сторонніх зловмисників, які намагаються отримати доступ до даних клієнтів. Крім того, Konica Minolta забезпечує керування ураженнями для оцінки та моніторингу критичних ІТ-систем замовника".
 

Пропозиції для керування послугами друком робить нас лідерами ринку

Послуги керування друком Konica Minolta узгоджуються з урахуванням нових потреб та вимог на робочому місці. Як постачальник, він надає клієнтам цілісну пропозицію, що включає консультаційні послуги, впровадження апаратного та програмного забезпечення та керування робочим процесом. Quocirca класифікує лідерів ринку, таких як Konica Minolta, як продавців, що мають "як стратегічне бачення, так і глибину пропонованих послуг". Такі лідери зробили "значні інвестиції у свій портфель послуг та інфраструктуру", які "підтримуються потужними можливостями доставки". Далі у звіті пояснюється, що Konica Minolta "застосовує цілісний підхід, який дозволяє безперешкодно інтегрувати свої рішення для оптимізації робочих процесів та процесів — як цифрових, так і друкованих".
 
"Ми пишаємося тим, що нас знову затвердили як лідера у захоплюючому та швидкозмінному сегменті послуг керування друком", — каже Олаф Лоренц, Senior General Manager Digital Transformation Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Konica Minolta зберігає свої передові позиції в попередніх звітах з 2017 року. Від малого та середнього бізнесу до глобальних підприємств ми допомагаємо нашим клієнтам орієнтуватися в цифровій трансформації за допомогою ефективних рішень, що поєднують керований друк, безпеку ІТ-інфраструктури та передові хмарні сервіси. Визнання нас лідером ринку свідчить про те, що наше бачення та прагнення повністю відповідають постійним потребам наших клієнтів".

[1] Managed Print Services, 2021, Transforming the hybrid workplace, Quocirca, 2021
 

quotation marks

Konica Minolta зберігає свої передові позиції в попередніх звітах з 2017 року. Від малого та середнього бізнесу до глобальних підприємств ми допомагаємо нашим клієнтам орієнтуватися в цифровій трансформації за допомогою ефективних рішень.

Олаф Лоренц

Senior General Manager Digital Transformation Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

Читати наш блог

Читати наш блог