Konica Minolta представила оновлення та нові компоненти для свого віддаленого сервісу

Європа | 3 лютого 2021

Konica Minolta анонсувала сервіс віддаленої підтримки нового покоління, який буде поступово впроваджувати для своїх клієнтів впродовж наступних кількох місяців

Нещодавно компанія отримала премію BLI PaceSetter Award 2020-2021 за якість обслуговування та сервісну підтримку в Західній Європі, прислухалася до своїх клієнтів та вийшла на новий рівень сервісу з власними технологіями для віддаленої підтримки, інфраструктурою та супутніми послугами.


Сервіс буде впроваджуватися для клієнтів Konica Minolta протягом наступних декількох місяців. Konica Minolta слідує підходу орієнтованому на споживача, тому при розробці продуктів та послуг завжди фокусується на потребах своїх клієнтів. IT спеціалісти допомагають користувачам розв’язати їх проблеми з інноваційними інструментами для навчання та віддаленої підтримки.

 

Понад 730 000 багатофункціональних пристроїв Konica Minolta керуються дистанційно за допомогою CS Remote Care. Для надання віддалених послуг Konica Minolta використовує "Konica Minolta Gateway" та надійно підключає різні технології до серверної мережі Konica Minolta у європейському дата-центрі.

quotation marks

В часи Covid-19, обмежені фізичні контакти необхідні для захисту наших клієнтів та працівників. Завдяки нашим технологіями ми пропонуємо можливості впровадження віддалених послуг. Ми сподіваємося, що компанії по всьому світу знайдуть шляхи для роботи навіть після пандемії, а моментальна підтримка Konica Minolta покаже свою справжню силу. Ми раді підтримувати бізнес та середовище нового цифрового робочого місця.

Андре Зіманн

General Manager of Service & Support, Konica Minolta Business Solutions Europe

"Одна з запроваджених технологій — це платформа віддаленого сервісу від Konica Minolta, яка дозволяє віддалено оновлювати програмне забезпечення, як автоматично, так і вручну. Наші багатофункціональні продукти поєднують безліч функцій введення та виведення даних, комунікаційних функцій, які ми постійно покращуємо. Система, під’єднана до платформи віддаленого сервісу від Konica Minolta, автоматично додаватиме нові функції з кожним оновленням. Високі стандарти ІТ-безпеки також є одним із наших основних напрямків: сучасні продукти налаштовані на виправлення вразливостей та захист даних."

 

Нещодавно Konica Minolta запровадила багато інновацій на ринку віддалених сервісів — від віддаленої підтримки робочого столу, віртуального шоуруму професійного обладнання і онлайн тренувань з нашою безкоштовною платформою i-Training до сервісу віддаленої відео/аудіо підтримки AIRe Link. AIRe Link дозволяє компаніям знайти та усунути проблему на пристроях для друку лише за допомогою віддаленої підтримки від Konica Minolta. За перші чотири місяці внутрішнього тестового використання в Європі, кількість офлайн відвідувань клієнтів було зменшене на 1000.


"Ми з нетерпінням чекаємо розповсюдження "Konica Minolta Gateway" серед нашої клієнтської бази, а також впровадження його для нових клієнтів", — підсумовує Зіманн. "Наша стратегія сприяє розширенню можливостей для клієнтів: Konica Minolta проводить дистанційне консультування та онлайн-тренінги, а користувачі можуть самі розв'язати проблему базуючись на отриманих знаннях. Наша стратегія виявилася правильною, і це ще один логічний крок у розвитку Konica Minolta".
 

Київ, Україна |

Два індустріальні рішення та нова AccurioPress C4070: Konica Minolta Ukraine оновлює свій шоурум у Києві

Попри загрози кризи коронавірусу, Konica Minolta Ukraine оновила свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й популярну продуктивну систему з рядом опційних рішень. Так компанія кардинально...