Konica Minolta AccurioPress C14000 отримала премію iF DESIGN AWARD 2021

Європа | 22 квітня 2021

За сім місяців Konica Minolta отримала третю престижну нагороду — цього разу нагороду iF DESIGN AWARD 2021 від Ганноверського iF International Forum, найстарішого у світі незалежного дизайнерського форуму — за лінійку машин для продуктивного друку AccurioPress C14000 / C12000.


В премії взяли участь 9 509 робіт, що були подані з 52 країн, в надії отримати бажаний знак якості. Протягом 67 років iF DESIGN AWARD визнано арбітром якості за винятковий дизайн.

У березні цього року лінійка вже була відзначена премією "Red Dot Award: Product Design 2021" серед рекордної кількості робіт. А в жовтні минулого року міжнародне журі відзначило серію AccurioPress C1400 за видатний дизайн та нагородили “Good Design Award 2020” від Японського інституту розвитку дизайну.

quotation marks

Наші клієнти відмічають особливий дизайн наших продуктивних машин AccurioPress C14000 / C1200, що трансформують їх бізнес та допомагають переосмислити можливості друку

Олаф Лоренц

Head of International Marketing Division


Олаф Лоренц, Head of International Marketing Division в Konica Minolta Business Solutions Europe, каже: "Отримання нових нагород — особливий момент для нас, а нагорода iF DESIGN AWARD є однією з найважливіших премій з дизайну у світі. Визнання міжнародних премій також відображає позитивні відгуки наших клієнтів. Вони часто відмічають особливий дизайн наших продуктивних машин AccurioPress C14000 / C1200, що трансформують їх бізнес та допомагають переосмислити можливості друку".

Високоавтоматизовані машини для продуктивного друку, що були нагороджені, мають сучасне програмне забезпечення, підтримують місію загальну Konica Minolta щодо підтримки трансформації своїх клієнтів за секторами та галузями, прогнозуючи потенційні виклики та створюючи рішення разом.

Серія AccurioPress має неперевершену ефективність для великого обсягу виробництва, друкуючи до 140 сторінок за хвилину  у форматі A4. Konica Minolta надала перші в галузі автоматичні функції попереднього налаштування та перевірки якості друку; та датчик носія, який дозволяє користувачам знати оптимальні налаштування друку. Ці нововведення дозволяють поліграфічним компаніям не тільки звести до мінімуму витрачений час, але й найняти операторів з різних країн без спеціальних навичок.

Вас може зацікавити

Світ |

Лінійка машин Konica Minolta AccurioPress C14000 стала переможцем премії Red Dot Award 2021

Konica Minolta отримала одну з найбільших премій з дизайну за флагманську серію виробничих пресів AccurioPress C14000. Лінійка отримала рекордну кількість голосів та була визнана переможцем премії Red Dot Award: Product Design 2021.