Лінійка машин Konica Minolta AccurioPress C14000 стала переможцем премії Red Dot Award 2021

Світ | 12 квітня 2021

Konica Minolta отримала одну з найбільших премій з дизайну за флагманську серію виробничих пресів AccurioPress C14000. Лінійка отримала рекордну кількість голосів та була визнана переможцем премії Red Dot Award: Product Design 2021.


Успішно представлена в жовтні 2019 року лінійка машин, до якої також входила AccurioPress C12000, слідує глобальній місії Konica Minolta щодо підтримки трансформації своїх клієнтів в різних сегментах та галузях, прогнозуючи потенційні виклики та створюючи інноваційні рішення разом.
 

Red-Dot-Design-Award-Product-Design-2021-Logo_PD2021_RD.pngМіжнародне журі відзначило видатний дизайн лінійки AccurioPress C14000, який вже отримав нагороду "Good Design Award 2020" від Японського інституту розвитку дизайну півроку тому. AccurioPress C14000 друкує зі швидкістю 140 сторінок на хвилину у форматі A4 і на 40% швидша за будь-яку іншу тонерну машину в портфоліо Konica Minolta. AccurioPress C14000 забезпечує таку ж високу якість друку та майже аналогічну швидкість — 120 стор/хв.
 
"Ще ніколи за 60-річну історію нашого дизайнерського конкурсу так багато компаній та дизайн-студій не стикалися з настільки професійною думкою нашого міжнародного журі, як цього року", — сказав професор Пітер Зек, засновник та генеральний директор Red Dot. "Ми отримали продукти понад з 60 країн світу та оцінювали якість їх дизайну й рівень інновацій протягом кількох днів. Той факт, що Konica Minolta отримала перемогу, говорить про чудову якість їхнього продукту. Міжнародне журі присуджує цей знак якості лише продуктам із видатним дизайном".
 

quotation marks

Ми пишаємося і раді, що виграли цю почесну світову нагороду за дизайн. Це ще одне визнання того, що ми є не тільки лідером у галузі трансформації друку, але й у встановленні нових стандартів у дизайні наших продуктів, включаючи технологію автоматизації, яка підвищує якість, надійність та продуктивність. Вища якість друку, швидкість друку, менша кількість ручних операцій та більша простота використання також підвищують ефективність та можливості наших клієнтів. Це дозволяє їм зменшити витрати та реалізовувати свої бізнес-можливості. Завдяки спеціальній глобальній підтримці, яка надається по всьому світу, ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами у партнерському підході й продовжуємо допомагати їм переосмислювати можливості друку.

Олаф Лоренц

General Manager, Digital Transformation Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

Запрошуємо до оновленого шоуруму

Демонструємо повний цикл виробництва листової продукції на місці:

Нова AccurioPress C4070, що інстальована в нашому шоурумі, оснащена набором фінішних рішень, а також інтелектуальним модулем IQ-501 та Auto Inspection Technology.
 

Запланувати демо зараз