В друкарні “Една” обрали шлях автоматизації робочих процесів з AccurioPress C12000 та IQ501

Київ, Україна | 6 серпня 2021

Друкарня “Една” (Київ) стала власницею другої в Україні високопродуктивної AccurioPress C12000, оснащеної модулем автоматичного контролю якості друку IQ501


За словами власника друкарні, ключовою перевагою під час прийняття рішення щодо придбання AccurioPress C12000 став IQ-модуль. З Konica Minolta AccurioPress C12000 в Едні планують покращити ефективність робочих процесів шляхом автоматизації контролю якості друку.

“Всі машини Konica Minolta друкують якісно та досить швидко, тож ми не обирали залізо, ми обирали технологію. Ключовою перевагою під час прийняття рішення щодо придбання AccurioPress C12000 став IQ-модуль, — розповідає власник друкарні Юрій. — Ні в одного із виробників цифрового обладнання немає нічого подібного. Найчастіше вони щось вбудовують в машину і воно працює перші п’ять хвилин, поки не припаде паперовим пилом.”

Пан Юрій переконаний, що поки машина нова, з нею все добре, але з часом починаються перекоси кольору від однієї сторони листа до іншої: “Виправлення потребує постійного ручного регулювання та контролю — це час та людський фактор. IQ-501 дає ж змогу все автоматизувати: натискаємо одну кнопку і через кілька хвилин машина повністю відкалібрована і готова до друку”.

quotation marks

Виправлення потребує постійного ручного регулювання та контролю — це час та людський фактор. IQ 501 дає ж змогу все автоматизувати.

Юрій

Власник друкарні "Една"

Друкарня "Една" та Konica Minolta співпрацюють вже 10 років. Окрім AccurioPress C12000 в парку обладнання є ще дві цифрові кольорові машини Konica Minolta — AccurioPress C1052 та С6000 — та одна Ricoh, а також стандартний набір післядрукарського обладнання.

Друкарня "Една" є виробником рекламних поліграфічних продуктів цифровим способом, пластикових та скретч-карт. На ринку України компанія працює вже понад 11 років. Серед клієнтів друкарні: магазини “ROZETKA”, "COLINS", кінотеатри "IMAX", медична лабораторія "Сінево", компанії "ZAROS", "АСКОУКРЕМ", "БАРС" тощо.

AccurioPress C12000 — цифрова система в сегменті високопродуктивного тонерного друку. Вона друкує зі швидкістю 120 сторінок формату А4 за хвилину, що на 20% швидше, аніж будь-яка інша тонерна машина Konica Minolta. Ця лінійка створена, щоби допомогти клієнтам Konica Minolta мінімізувати залучення персоналу в роботу та збільшити обсяги готової продукції з меншою кількістю відходів. Це, своєю чергою, позитивно впливає на показники сукупної вартості володіння (TCO) та дає змогу власникам швидше повернути свої інвестиції.

Повний цикл створення паковання з рішеннями Konica Minolta

Галузь виробництва цифрової етикетки та паковання стрімко розвивається. Інноваційні цифрові рішення Konica Minolta охоплюють всі процеси виготовлення паковання для товарів: від друку та оздоблення етикетки до виробництва коробок для пакування та транспортування.

Дізнатися більше про створення паковання від А до Я

Вас може зацікавити

Харків, Україна |

Konica Minolta відкрила шоурум у Харкові

Після успішного оновлення київського шоуруму в грудні минулого року, Konica Minolta Ukraine відкрила ще один у Харкові. Компанія представила в ньому нову серію машин для цифрового друку AccurioPress C4070 з рядом корисних опцій та MGI JETVARNISH...