В Україні інсталювали третю MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S

Запоріжжя, Україна | 7 грудня 2020

Копір-Центр Україна у Запоріжжі стала власницею третьої MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S в Україні

Друкарня "Копір-Центр Україна" стала власницею третьої індустріальної системи для цифрового оздоблення лаком та фольгою MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S в Україні. Машина була інстальована у запорізькому філіалі компанії.


Окрім MGI, друкарня одночасно оновила цифровий парк обладнання та придбала дві AccurioPress C6085. Їх інсталювали в Дніпровському філіалі.

За словами Євгена Шиляєва, директора з продажів обладнання для професійного та індустріального друку, друкарня "Копір-Центр Україна" вийшла на достатньо великі об’єми друку: "Конкуренція на ринку цифрового друку у листах досить висока. На ньому можна конкурувати або ціною, або додатковими сервісами".

quotation marks

Конкуренція на ринку цифрового друку у листах досить висока. На ньому можна конкурувати або ціною, або додатковими сервісами

Євген Шиляєв

Директор з продажів обладнання для професійного та індустріального друку



Євген переконаний, що конкуренція ціною призводить до зниження прибутку та рентабельності бізнесу в цілому. Тому логічно, що друкарня обрала шлях впровадження додаткових сервісів. Послуга оздоблення відбитків лаком та фольгою, тобто створення тактильних ефектів, користується попитом. Клієнти готові платити більше за поліграфічну продукцію преміум якості короткими накладами.

Нагадаємо, що у листопаді 2019 року друкарня "Копір-Центр Україна" стала власницею другої в Україні цифрової системи для друку етикетки Konica Minolta AccurioLabel 190. Машина була інстальована у запорізькому філіалі компанії.
 
На сьогоднішній день друкарня "Копір-Центр Україна" є одним із лідерів з виробництва цифрової етикетки в Україні. "За нашими підрахунками, Копір-Центр Україна друкує найбільше цифрової етикетки в рулонах серед власників AccurioLabel в Україні".
 
Читайте детальніше про інсталяцію AccurioLabel 190 в Копір-Центр Україна у листопаді 2019: "КОПІР-ЦЕНТР УКРАЇНА ПЛАНУЄ ВИГОТОВЛЯТИ ДВА КІЛОМЕТРИ ЦИФРОВОЇ ЕТИКЕТКИ ЗА ДОБУ З ACCURIOLABEL 190"
 
Сьогодні друкарня працює з чотирма модифікованими фінішними пристроями: три з яких для висікання та знімання облою, один для порізки рулону надрукованої етикетки шириною 330 мм на рулони потрібної ширини. Такого комплексу достатньо, щоби процес виготовлення цифрової етикетки був безперебійним.
 
quotation marks

У Konica Minolta Ukraine найадекватніший сервіс серед усіх постачальників цифрових продуктивних машин. Якщо у локальних інженерів не вистачає відповідного досвіду, компанія своєчасно залучає досвідченіших спеціалістів з інших регіонів та регулярно підвищує якість обслуговування.

Денис Гайовий

Власник Копір-Центр Україна


У парку обладнання Копір-Центр Україна є монохромні Konica Minolta bizhub PRESS 1052 та bizhub Press 1252, кольорові bizhub PRESS C1100, дві bizhub PRESS C6000, bizhub PRESS C1070 з післядрукарськими опціями та вже три флагманських Konica Minolta AccurioPress C6085.
 
Серед післядрукарського обладнання: широкоформатний інженерний плоттер, промислові ламінатори, біндери та обладнання для збирання календарів, гільйотини. Компанія також має власні потужності для сублімаційного друку та три широкоформатні УФ-принтери.
 

Новини по темі

Новини по темі

Запоріжжя, Україна |

Копір-Центр Україна планує виготовляти два кілометри цифрової етикетки за добу з AccurioLabel 190

У листопаді 2019 року друкарня "Копір-Центр Україна" стала власницею другої в Україні цифрової системи для друку етикетки Konica Minolta AccurioLabel 190. Машина була інстальована у запорізькому філіалі компанії.