Вершина функціональності та дизайну – успішність bizhub i-Series впродовж року після запуску

Європа | 30 березня 2020

Рік назад Konica Minolta презентувала нову лінійку офісних пристроїв bizhub i-Series. За даними Infosource, bizhub С250i став найбільш продаваним пристроєм на ринку серед БФП А3 формату. Всього було продано понад 28 000 таких пристроїв. Окрім того, bizhub С250i та інші пристрої лінійки i-Series отримали Red Dot Award в категорії “Product Design 2020”. Ці факти доводять, що підхід компанії до створення інтелектуального робочого місця повністю відповідає потребам ринку, а цифровізація не зменшила роль офісних пристроїв для друку. Більше того, сучасні БФП можуть зайняти центральне місце в цій трансформації.


“Сьогодні компанії прагнуть володіти цифровими робочими місцями, які об’єднують людей, місця та пристрої з даними. Наші БФП bizhub i-Series – це інтелектуальні пристрої з підтримкою інтернету речей (IoT), що створені на шляху до інтелектуального інтегрованого робочого місця. Успіх i-Series демонструє зміну ролі БФП в офісі. Ці пристрої все частіше стають ключовим елементом сучасного робочого місця, а ми розробляли i-Series саме для цього.”

Олаф Лоренц, General Manager, International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH


З bizhub i-Series компанії можуть впорядкувати, оптимізувати та кастомізувати інфраструктуру друку, оцифрувавши рутинні робочі процеси. Багатофункціональні пристрої лінійки i-Series мають інноваційний та інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс. Вони також оснащені потужними вбудованими функціями обробки та мають доступ до фірмового магазину застосунків Konica Minolta Marketplace. I-Series легко адаптуються до потреб бізнесу, що дозволяє компаніям повністю використовувати можливості кожного пристрою. Щоби забезпечити найвищі стандарти безпеки, Konica Minolta співпрацює з Bitdefender, лідером в області інформаційної безпеки. Результатом цієї співпраці є унікальна та комплексна система безпеки пристрою з вбудованим антивірусним рішенням. А з використанням сервісів bizhub Secure можна встановити різні рівні безпеки та ліцензії для доступу до захисту пам’яті пристрою та мережевих налаштувань.


Одночасно ці пристрої продовжують виконувати свої традиційні функції – друкують, копіюють, сканують та відправляють факси. І це все у сучасному та зручному інтерфейсі. Лоренц пояснює: “Ми бачимо, що цифровізація робочих процесів не робить класичні функції БФП незатребуваними та, тим більше, не знищує друк”. Ймовірніше, що цифровізація та друк лише доповнюють одне одного. “Ми бачимо індивідуальні уподобання наших користувачів. Коли доводиться сприймати важкий контент, вони надають перевагу друку”. Це лише підтверджують останні наукові дослідження: важкий, роз’яснювальний контент краще сприймається на папері, ніж на екрані. “В інших випадках цифрова візуалізація має суттєві переваги. Особливо коли йде мова про динамічні та анімовані пояснення”, - додає Лоренц. “Користувачі хочуть мати вибір, а перемикання між друкованим та цифровим режимами має бути якомога нативнішим.”


Не лише бестселер, а і відмічений нагородами дизайн

Згідно з даними Infosource, bizhub C250i з лінійки bizhub i-Series є лідером на європейському ринку БФП А3 формату. Кількість проданих пристроїв росла від кварталу до кварталу – це найбільш продавана модель з моменту її запуску у квітні 2019 року. Окрім швидкого успіху на ринку, нові bizhub i-Series привернули увагу своїм виключним, зручним для користувача інтерфейсом та отримали дві найбажаніші нагороди в області дизайну. Bizhub C250i, bizhub C300i / C360i, bizhub C3350i та bizhub C4050i отримали престижну міжнародну премію Red Dot Awards в категорії “Product Design 2020” за високу якість та видатний дизайн. Кілька місяців тому Konica Minolta також отримала нагороду Good Design Award 2019 від Японського інституту просування дизайну (Japan Institute of Design Promotion, JDP) за bizhub C360i / C300i / C250i. Журі високо оцінили кольорові БФП A3 формату за їхній “вишуканий дизайн”, інтуїтивно зрозумілі інтерфейси та зручність використання пристроїв.


Принтери Konica Minolta можуть працювати і без використання сенсорних екранів

Під час пандемії COVID-19 важливо мінімізувати контакти користувача з офісними пристроями, щоби знизити ризик зараження. Більшістю БФП Konica Minolta, в тому числі всіма пристроями лінійки bizhub i-Series, можна керувати дистанційно. Працівники можуть використовувати спільний пристрій без необхідності торкатися панелі його управління. Такий процес можна реалізувати з використанням персональних комп’ютерів, мобільних телефонів або планшетів. Екран гаджету працівника буде слугувати панеллю керування багатофункціонального пристрою. Такий підхід до керування майже не відрізняється від звичного для всіх. Дану функцію можна активувати безпосередньо в налаштуваннях самого пристрою. Ще один спосіб безпечної експлуатації пристрою – використання сенсорних стилусів, які можна легко продезінфікувати. Для очистки панелей керування та всього пристрою можна використовувати будь-який призначений для таких поверхонь розчин на основі спирту. Його варто наносити за допомогою тканини, а потім насухо витирати.


Дізнайтеся більше про нашу bizhub i-Series. Ми завжди на зв’язку щоби допомогти вам.


Джерела:

  1. Infosource, https://www.infosource.ch/, Period April 2019 – December 2019 in FY2019, data for fourth quarter Jan 2020 – March 2020 will be available in May 2020
  2. Global Managed Print Services Market Analysis, Trends, and Forecasts, 2019-2025: On Premise will Bring in Healthy Gains of $10 Billion – ResearchAndMarkets.com; MarketandResearch.com; 2019; https://worldnews.se/tech/2019/12/19/global-managed-print-services-market-analysis-trends-and-forecasts-2019-2025-on-premise-will-bring-in-healthy-gains-of-10-billion-researchandmarkets-com/
  3. Reading from paper compared to screens: A systematic review and meta‐analysis; Journal of Research and Reading; 2019; https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/1467-9817.12269

Європа |

Konica Minolta розширює лінійку bizhub i-Series кольоровими БФП формату А3

Компанія Konica Minolta, лідер в області технологій друку світового класу, розширила нову лінійку bizhub i-Series, випустивши три нових багатофункціональних кольорових пристрої (БФП) формату А3. Нові bizhub C450i, bizhub C550i та bizhub C650i є...