New Media автоматизувала контроль якості продукції з IQ-501 та флагманською AccurioPress C6085

Одеса, Україна | 20 липня 2021

Одеська друкарня New Media стала власником ще одної цифрової продуктивної системи AccurioPress C6085 з інтелектуальним модулем контролю якості IQ-501

Купівля нового обладнання була в планах компанії ще до початку карантину. Під час першого локдауну, у березні-квітні 2020, власникам New Media довелося швидко переглянути свою стратегію розвитку та інвестувати в обладнання для друку етикеток в рулонах. За словами директорки з маркетингу зараз в компанії просто повертаються до своїх початкових планів.


“Ми не звикли стояти на місці: стабільно, раз на два роки, купуємо нове обладнання. Ще до карантину планували придбати третю AccurioPress C6085, проте вдало переосмислили стратегію та обрали шлях диверсифікації, — розповідає Марія Седлецька, директорка з маркетингу New Media. — Тоді купили цифрову AccurioLabel 230 від Konica Minolta для виробництва етикетки в рулонах і не прогадали.” 
 
Пані Марія переконана, що нова AccurioPress C6085 дозволить збільшити продуктивність друкарні та забезпечити безперебійність виробництва, а інтелектуальний модуль контролю якості IQ-501 — зменшити кількість ручних процесів та регулярних втручань оператора шляхом автоматизованого контролю якості друку кожного відбитка та налаштування машини.


 
 
Нова продуктивна система оснащена подовженою касетою для подачі аркушів і може друкувати на банерах розміром 330х760 мм. Це означає, що в компанії зможуть виготовляти продукцію більших розмірів. 


quotation marks

Ми обираємо не залізо, а людей, технології та сервіс, з якими можемо максимально реалізувати свій потенціал розвитку. Для нас Konica Minolta — це важливий партнер, який допомагає розвивати наш бізнес.

Марія Седлецька

Директорка з маркетингу та співвласниця New Media

Окрім нової AccurioPress C6085 з інтелектуальним модулем контролю якості IQ-501, у технологічному парку New Media є AccurioLabel 230, ще дві цифрові системи Konica Minolta AccurioPress C6085 та bizhub PRO C1060L, а також універсальний набір обладнання для післядрукарської обробки.

Повний цикл створення паковання з рішеннями Konica Minolta

Галузь виробництва цифрової етикетки та паковання стрімко розвивається. Інноваційні цифрові рішення Konica Minolta охоплюють всі процеси виготовлення паковання для товарів: від друку та оздоблення етикетки до виробництва коробок для пакування та транспортування.

Дізнатися більше про створення паковання від А до Я

Вам також може бути цікаво

Вам також може бути цікаво

Харків, Україна |

Konica Minolta відкрила шоурум у Харкові

Після успішного оновлення київського шоуруму в грудні минулого року, Konica Minolta Ukraine відкрила ще один у Харкові. Компанія представила в ньому нову серію машин для цифрового друку AccurioPress C4070 з рядом корисних опцій та MGI JETVARNISH...