BLI 2021 PRO від Keypoint Intelligence за лінійку машин Konica Minolta AccurioPress C14000

Світ | 11 травня 2021

Konica Minolta повідомляє, що отримала чергову нагороду за свою продуктивну систему AccurioPress C14000. На цей раз Buyers Lab (BLI) 2021 PRO від Keypoint Intelligence, провідного та незалежного світового експерта з оцінювання обладнання, програмного забезпечення та послуг для виробництва друкованої продукції. Ці нагороди щорічно відзначають продукти, які показали найкращі результати у виробничих випробуваннях за попередній рік. Konica Minolta AccurioPress C14000 з контролером EFI Fiery IC-319 отримала найвищу нагороду в категорії «Найбільші обсяги виробництва продукції CMYK» й була визнана першовідкривачем на ринку цифрового друку.


"Контролер якості друку IQ-501 від Konica Minolta вразив нас з моменту свого запуску, дозволяючи швидко та якнайкраще налаштовувати кольори та профілювати реєстрацію носіїв, з вбудованими перевірками та регулюванням допусків, які контролює оператор", — відмічає Девід Світтнам, директор EMEA / Asia Research & Lab Services в Keypoint Intelligence. "Ця технологія допомогла пристрою досягти надзвичайної продуктивності під час наших виробничих тестів, коли за 67 000 тестових відбитків коефіцієнт різниці кольору не перевищував значення DeltaE00 3,4, а зсув реєстрації зображення не більше ніж на 0,3 мм."

quotation marks

Контролер якості друку IQ-501 від Konica Minolta вразив нас з моменту свого запуску, з його можливостями швидкого та простого налаштування кольорів й профілювання реєстрації носіїв, з вбудованими перевірками та регулюванням допусків, які контролює оператор

Девід Світтнам

Директор EMEA / Asia Research & Lab Services у Keypoint Intelligence



Ще однією ключовою технологічною інновацією, яку відзначає Keypoint Intelligence, що виділяє Konica Minolta AccurioPress C14000 від інших моделей на ринку — це новий універсальний тример TU-510. Цей вбудований чотиригранний триммер і біговник дозволяє повністю обробляти банери, буклети, друк напряму та спеціальний опції для вирізання візитних карток.

"Ми надзвичайно раді, що зробили настільки успішний вихід у сегмент широкоформатного тонерного друку разом із серією C14000, цьому є підтвердження у вигляді нагороди від Keypoint Intelligence", —  каже Едоардо Котічіні, Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europe.

quotation marks

Інтелектуальний модуль контролю якості IQ-501 є нашим диференціатором на ринку та дозволяє вивести послідовність кольорів та точність реєстрації на новий рівень для наших клієнтів.

Едоардо Котічіні

Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europe



"Інтелектуальний модуль контролю якості IQ-501 є нашим диференціатором на ринку та дозволяє вивести послідовність кольорів та точність реєстрації на новий рівень для наших клієнтів. Ми надзвичайно пишаємося тим, що нас визнали за цю технологію ".

Більше про AccurioPress C14000
 

Запрошуємо до оновленого шоуруму

Демонструємо повний цикл виробництва листової продукції на місці:

Нова AccurioPress C4070, що інстальована в нашому шоурумі, оснащена набором фінішних рішень, а також інтелектуальним модулем IQ-501 та Auto Inspection Technology.
 

Запланувати демо зараз