Konica Minolta запускає лінійку AccurioPress C7100

Європа | 8 червня 2021

Konica Minolta представляє нову серію цифрових машин для продуктивного друку AccurioPress C7100, що оснащені інноваційними технологіями, для створення більш вигідних бізнес-можливостей. Починаючи з інтелектуальної автоматизації та покращеної фінішної обробки, закінчуючи бездоганною якістю відбитків, розширеними можливостями друку та винятковою довговічністю, клієнти можуть відкрити нові можливості для свого бізнесу.


Після запуску успішної серії AccurioPress C6100, нова модель, що є її послідовником, AccurioPress C7100 друкує зі швидкістю 100 сторінок на хвилину, а AccurioPress C7090 — зі швидкістю 90 стор./ хв. Орієнтуючись на оптимізацію продуктивності, пропонуючи нові й передові продукти друку і розвиваючи весь бізнес, серія AccurioPress C7100 обслуговує більше клієнтів і виконує більше завдань за допомогою інноваційних технологій, що забезпечують успіх.


Неперевершена якість

Тонер власного виробництва Simitry V екологічний, енергоефективний та розроблений згідно з найвищими стандартами. Значно нижча температура плавлення сприяє економії енергії, а процес виробництва використовує на 25% менше води, ніж звичайний тонер. З Simitry V можна друкувати на значно ширшому діапазоні матеріалів щільністю до 450 г/м2.
 

Розширені можливості

Завдяки автоматичному двосторонньому друку довгих аркушів до 900 мм, друку на конвертах зі стандартним термофіксатором та винятковій якості друку на текстурованих носіях, один оператор може виконувати навіть найскладніші проєкти.


Інтелектуальна автоматизація

З інтелектуальним медіасенсором ІМ-101 ви значно зменшите час виробництва. Водночас інтелектуальний модуль контролю якості IQ-501 забезпечує ідеально послідовне відтворення кольорів та реєстрацію лиця зі зворотом. Відсутність необхідності повторних перевірок та калібрування сприятиме збільшенню продуктивності.


Покращена фінішна обробка

Вбудований модуль 4-х сторонньої порізки TU-510 ріже, складає та перфорує, створюючи готову продукцію високої якості: книжки, брошури, листівки тощо. А з додатковим модулем для фінішної обробки в лінію дозволить зменшити роботу оператора для швидшого та ефективнішого виконання замовлень.


Виняткова тривалість

Надійність обумовлює прибутковість. В новий друкувальний механізм впроваджені нові технології: потужніший механізм змащення барабанів, подвійні коротрони з автоматичним очищенням, оптимізована система транспортування паперу та новітня система реєстрації для ще точнішого позиціонування паперу та надійної подачі.

Серія AccurioPress C7100 розроблена для підтримки друкарень, де клієнти переосмислюють гнучкість та пропонує вибір контролерів: від EFI, CREO та власного контролера Konica Minolta, щоби ідеально відповідати вимогам замовника.
 

Допомога клієнтам у масштабуванні бізнесу

"Запуск нової лінійки AccurioPress C7100 є розвитком нашої флагманської C6100. Це ще один дійсно важливий крок вперед для розвитку нашого портфоліо", — каже Карл Фрідріх Еденхуізен, Product Manager в Konica Minolta Business Solutions Europe. "Нові моделі справляють сильне враження і мають безліч можливостей для збільшення ефективності. Вони допомагають клієнтам розширювати та оптимізувати свій бізнес".

quotation marks

Ми працюємо в партнерстві з нашими клієнтами, щоб допомогти їм переосмислити графічні комунікації у цьому мінливому світі

Едоардо Котічіні

Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europe



Едоардо Котічіні, Senior Manager Professional Print в Konica Minolta Business Solutions Europe, додає: "Ми працюємо в партнерстві з нашими клієнтами, щоб допомогти їм переосмислити графічні комунікації у цьому мінливому світі. Місія Konica Minolta — підтримка трансформації компаній-клієнтів, прогнозуючи потенційні проблеми та створюючи рішення разом. Ми допомагаємо їм переосмислити гнучкість".

Запрошуємо до шоуруму в Києві та Харкові

Запрошуємо до шоуруму в Києві та Харкові

Запрошуємо до шоуруму в Києві та Харкові

Демонструємо повний цикл виробництва листової продукції на місці:

 

Запланувати демо зараз