Два індустріальні рішення та нова AccurioPress C4070: Konica Minolta Ukraine оновлює свій шоурум у Києві

Київ, Україна | 8 грудня 2020

Konica Minolta Ukraine кардинально переосмислила свій підхід до проведення демонстрацій

Попри загрози кризи коронавірусу, Konica Minolta Ukraine оновила свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й популярну продуктивну систему з рядом опційних рішень. Так компанія кардинально переосмислила свій підхід до проведення демонстрацій.


Нещодавно Konica Minolta в Європі презентувала свій віртуальний шоурум, що став результатом переосмислення традиційних підходів до роботи з клієнтами та адаптації до нової нормальності у світі. 

 

Безперечно, у період пандемії пошук нових шляхів взаємодії з клієнтами набув особливого значення. Втім, на думку стратегічного менеджера з розвитку сегменту професійного друку Konica Minolta, Людмили Зимбович, перехід від особистих до віртуальних контактів із клієнтами може виявитися серйозною проблемою, оскільки очевидно, що очні демонстрації більш дієві: "Друкарське обладнання дороге, і клієнти мають бути впевнені, що не купують "кота у мішку". Саме тому, попри певні загрози кризи коронавірусу, ми вирішили розширити парк устаткування в шоурумі." До того ж компанія переосмислила сам підхід до проведення демонстрацій.

 

AccurioLabel 230 — бестселер в індустріальному портфоліо Konica Minolta в Україні у 2020 році

Відтепер у шоурумі постійно перебуватиме AccurioLabel 230, що зробила справжній фурор на ринку й стала беззаперечним лідером у сегменті індустріального цифрового друку етикетки в рулонах в Україні. "Ми розуміємо, що потенційним клієнтам важливо бачити повний цикл процесу виробництва — від завантаження макету до отримання готової етикетки в рулоні. Саме тому ми готові демонструвати їм нашу AccurioLabel 230, програмне забезпечення для підготовки макетів AccurioPro Label Impose, яке формує завдання для друку на рулонному устаткуванні, та фінішер для рулонної висічки з функцією видалення облою Scorpio 35 SCR35 італійської компанії SLR", — говорить Людмила Зимбович.

 

MGI 3D One — найдоступніша система для цифрового оздоблення в індустріальному портфоліо Konica Minolta

MGI JETVarnish 3D One стала черговою новинкою у демозалі Konica Minolta Ukraine. Ця зменшена версія MGI Jetvarnish 3DS&Foil-S без секції фольгування виконує лише оздоблення лаком. Принцип демонстрації обладнання той самий — повний цикл виробництва на місці. Відтепер можна надрукувати макет на AccurioPress і відразу оздобити його на MGI JETVarnish 3D One за умови наявності готових макетів для друку й оздоблення.

 

Нова AccurioPress C4080 — базова модель для невеликих та середніх друкарень

Найближчим часом у шоурумі буде інстальовано AccurioPress C4070 із нової лінійки Konica Minolta AccurioPress C4070.

Останні кілька років у демозалі постійно була AccurioPress C3080P з різними фінішними рішеннями. Але у грудні лінійку машин Konica Minolta середньої потужності було повністю оновлено. "Ми плануємо привезти до нашого шоуруму нову AccurioPress C4070 та під'єднати до неї той самий набір фінішних функцій, що й до AccurioPress C3080P, — розповідає Людмила Зимбович. — Адже більшість фінішного та опціонального устаткування Konica Minolta сумісна з усіма лінійками кольорового і монохромного обладнання. AccurioPress C4070 обов’язково буде оснащено інтелектуальним модулем IQ-501 та Auto Inspection Technology".

quotation marks

Ми прагнемо, щоби у шоурумі було представлено якомога більше обладнання, презентувати не лише цифрові машини, а й увесь парк наявного устаткування та програмного забезпечення для різних напрямів діяльності у поліграфічній галузі

Людмила Зимбович

Стратегічний менеджер напрямку професійного друку, Konica Minolta Ukraine

У шоурумі Konica Minolta Ukraine також представлено програмне забезпечення AccurioPro Flux для автоматизації робочих процесів друкарні та AccurioPro Variable Data, який дає змогу додавати змінні дані в будь-який документ InDesign.
 

Детальніше про оновлений шоурум читайте у новому випуску журналу PrintPlus.
 


Останні новини

Останні новини

Київ, Україна |

Від bizhub PRESS С6000 до MGI JETvarnish 3D One. Багаторічна співпраця з Konica Minolta

Сьогодні онлайн-друкарня Vizitka.com – це понад 150 000 клієнтів, тільки з України. Розповідаємо про шлях «Vizitka.com»: від регіонального проєкту в Криму до власної франшизи друку у п'яти країнах Європи. Історія масштабування...