Konica Minolta Ukraine відкрила сезон офлайн заходів. Фоторепортаж

Київ, Україна | 15 березня 2021

Konica Minolta зібрала власників українських друкарень для презентації нового обладнання

У середу, 10 березня, Konica Minolta Ukraine, вперше за 1.5 роки, зібрала українських поліграфістів на одній локації задля проведення Konica Minolta Open Day 2021. На заході було представлено лінійку універсальних кольорових цифрових машин для продуктивного друку AccurioPress C4070 та найдоступнішу систему для цифрового оздоблення в індустріальному портфоліо Konica Minolta MGI JETVarnish 3D One.


"З початком пандемії коронавірусу офлайн спілкування стало розкішшю, а будь-яка можливість зустрітися особисто є надважливою для побудови міцних партнерських відносин, — переконаний директор з продажів рішень для професійного друку Konica Minolta Ukraine, Євген Шиляєв, — Ми дотримуємося цього переконання, тому попри карантинні обмеження запросили своїх клієнтів на перший за 1.5 роки офлайн захід".

quotation marks

Будь-яка можливість зустрітися особисто є надважливою для побудови міцних партнерських відносин

Євген Шиляєв

директор з продажів рішень для професійного друку Konica Minolta Ukraine



Захід складався з трьох частин: виступу спікерів, презентації нових машин для професійного друку та неформального спілкування з представниками галузі.

Спікерами заходу були Євген Шиляєв, директор з продажу рішень для професійного друку в Konica Minolta, який розповів про ключові тенденції українського та європейського ринків та про майбутнє цифрового оздоблення з найдоступнішою системою в індустріальному портфоліо Konica Minolta MGI JETVarnish 3D One, та Людмила Зимбович, стратегічний менеджер напрямку професійного друку в Konica Minolta Ukraine, яка розповіла про оновлену флагманську AccurioPress C4070, базову модель для невеликих та середніх друкарень з найкращим ТСО на ринку.

Одразу після виступу спікерів відбулася презентація обладнання в дії. Гості могли побачити повний цикл виробництва листової продукції на місці. Підготовлені макети друкувалися на AccurioPress C4070 та одразу оздоблювалися на MGI JETVarnish 3D One.
quotation marks

Я була щаслива бачити всіх та відчула наскільки це круто та важливо бачити один одного не через екран лептопу

Людмила Зимбович

Стратегічний менеджер напрямку професійного друку, Konica Minolta Ukraine



"Я була щаслива бачити всіх та відчула наскільки це круто й важливо бачити один одного не через екран лептопу. Ми мали на меті та, мені здається, нам вдалося презентувати все максимально стисло, цікаво, енергійно та інформативно, щоби залишити достатньо часу для персонального спілкування наших друзів, партнерів та колег", — додає Людмила Зимбович.

Konica Minolta Open Day 2021: як це було

Запрошуємо до оновленого шоуруму

Демонструємо повний цикл виробництва листової продукції на місці:

Нова AccurioPress C4070, що інстальована в нашому шоурумі, оснащена набором фінішних рішень, а також інтелектуальним модулем IQ-501 та Auto Inspection Technology.
 

Запланувати демо зараз