Gartner включив Konica Minolta до переліку провайдерів послуг керування друком для цифрового робочого місця

Європа | 6 жовтня 2020

Konica Minolta визнана одним із провайдерів послуг керування друком для цифрового робочого місця за її bizhub Evolution і Dispatcher Paragon/Suite

Gartner, провідна світова дослідницька та консалтингова компанія, включила Konica Minolta до свого керівництва по ринку (Market Guide) послуг керування друком (MPS або Managed Print Services) для цифрового робочого місця. Як зазначено у звіті за червень 2020, вказані постачальники надають послуги керування друком малим та великим підприємствам різних галузей щонайменше у трьох глобальних регіонах. До цього керівництва було включено провайдерів, якими найбільше цікавляться користувачі Gartner.com та клієнти Gartner.


quotation marks

Наші клієнти, як великі, так і малі, мають спільну потребу: мати у своєму розпорядженні інфраструктуру та послуги, які роблять їхні специфічні робочі процеси безпечними та безперервними, незалежно від того, цифрові вони чи аналогові. Так ми підбираємо ідеальні рішення з нашого портфоліо та впроваджуємо їх. Вдячні Gartner за згадку у своєму Market Guide та раді бути серед кращих провайдерів послуг керування друком.

Олаф Лоренц

Senior General Manager, Digital Transformation Division, Konica Minolta Business Solutions Europe

 

З тенденціями розвитку цифрового робочого місця, Konica Minolta усвідомлює необхідність надання розширених можливостей для подальшого керування своїм "інтелектуальним підключеним робочим місцем". Йдеться про хмарні служби та сервіси, а також платформи для друку з підтримкою застосунків.

 

Bizhub Evolution: платформа для керування інформацією

Одним із рішень Konica Minolta є хмарна платформа bizhub Evolution. Доступ до нього можна отримати з будь-якого підключеного до мережі пристрою bizhub, ПК, ноутбука, смартфона або планшета. За допомогою bizhub Evolution користувачі отримують доступ до функціональності пристрою без попередньої інсталяції програмного забезпечення. Тепер вони обирають потрібну функцію, а не застосунок. bizhub Evolution дозволяє організаціям розширювати свої можливості відповідно до вимог користувача. Описуючи конкретний приклад застосунку, Олаф Лоренц каже: "Ви можете копіювати, надсилати факсом, друкувати та сканувати документи без особливих зусиль, а також ділитися ними, перекладати або перетворювати на голос". Невеликі маркетингові команди можуть використовувати bizhub Evolution для автоматизації маркетингових процесів. Konica Minolta керує усіма сервісами, включаючи їхнє постійне оновлення. Послуги надаються на вимогу, тому клієнти платять лише за ті функції, які вони насправді використовують.

 

Dispatcher Suite: комбінований пакет для керування друком документів

Konica Minolta також пропонує OEM рішення для керування друком, як-от Dispatcher Suite, що поєднав Dispatcher Phoenix та Dispatcher Paragon. Dispatcher Phoenix — відзначене нагородами рішення для сканування та керування документообігом від Konica Minolta. Воно має зрозумілий користувацький інтерфейс, дозволяє керувати захватом документів та їхнього вмісту, проєктувати робочі процеси та автоматизувати їх.

 

Dispatcher Paragon — це рішення для безпечного керування користувачами та витратами на друк. Dispatcher Suite, поєднуючи ці два рішення, є цілісною, інтегрованою платформою, що впорядковує процеси роботи з документами: від керування друком до керування робочими процесами.

 

"Ми певні, що Dispatcher Suite відіграє ключову роль у покращенні наших послуг керування друком: робить їх зручнішими та ціннішими для наших клієнтів. Це рішення допомагає цифровізувати не лише керування інфраструктурою офісних хабів, але і збір корпоративного контенту та керування робочими процесами," — говорить Олаф Лоренц.

 

Знаходьте документи з M-Files: платформа для керування інформацією зі штучним інтелектом

У січні 2020 Konica Minolta поглибила свою співпрацю з M-Files. Тепер клієнти Konica Minolta можуть використовувати інтелектуальну платформу керування інформацією нового покоління M-Files заразом із рішеннями компанії. M-Files зі штучним інтелектом впорядковує контент відповідно до його вмісту, незалежно від місця його розташування.

 

Workplace Hub та магазин застосунків Konica Minolta MarketPlace

Для оптимізації робочих процесів — як цифрових, так і друкованих — Konica Minolta застосовує цілісний підхід, який дозволяє плавно інтегрувати рішення між собою. Workplace Hub — це ІТ-рішення для малого та середнього бізнесу. Доступний в різних версіях, він поєднує в собі найкраще у своєму класі обладнання із сумісним програмним забезпеченням та послугами керування. Konica Minolta MarketPlace є невіддільною частиною Workplace Hub, яка може використовуватися внутрішніми ІТ-командами як потужна платформа для легкого впровадження нових застосунків та керування ними. Konica Minolta гарантує, що ці рішення регулярно оновлюються та залишатимуться сумісними з ІТ-системою замовника. MarketPlace також може використовуватися для керування ліцензіями, забезпечуючи огляд у реальному часі, контроль доступу та витрат. Для забезпечення економічної ефективності та гнучкості, необхідних малому та середньому бізнесу, Konica Minolta бере плату лише за послуги, потужності та застосунки, які фактично використовуються. "Наша платформа MarketPlace полегшує доступ до інструментів, необхідних для підключення своїх пристроїв до різноманітних галузевих, безпекових та хмарних застосунків," — пояснює Олаф Лоренц та додає: "Такий інтегрований підхід є важливим для нашого інтелектуального підключеного робочого місця та ідеально відповідає потребам наших клієнтів".

 

Від Gartner

Gartner не підтримує жодного постачальника, товар чи послугу, що згадуються в його дослідницьких публікаціях, і не радить користувачам технологій вибирати постачальників лише з найвищими рейтингами чи іншими позначеннями. Публікації Gartner є висновками дослідницької організації Gartner і їх не слід тлумачити як констатацію фактів. Gartner відмовляється від усіх гарантій, явних або прихованих, стосовно цього дослідження, включаючи будь-які гарантії якості товарів або їхньої придатності для певної мети.


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво