Konica Minolta запускає Cloud Printing Service щоби позбавити компанії від задач, пов’язаних з керуванням середовищем друку

Європа | 26 серпня 2020

Все менше компаній хочуть турбуватися про керування середовищем друку — великі компанії бажають використовувати свої ІТ-ресурси для виконання інших задач, малі та середні підприємства можуть не мати достатніх ІТ ресурсів. Завдяки глобальному Cloud Printing Service, Konica Minolta зможе керувати усім середовищем друку своїх клієнтів: принтерами, серверами, драйверами, додатками та мережами. Крім того, кінцевому користувачеві не потрібно буде встановлювати додатки для друку окремо, оскільки ця функція інтегрована безпосередньо у хмарну платформу bizhub Evolution.


Інфраструктура друку у більшості компаній невидима, оскільки повністю вписується у їх повсякденне робоче життя. Про неї згадують лише тоді, коли є певні збої в роботі та очікування користувача не справджується. Для великих організацій, що мають комплексні IT ресурси, управління середовищем друку є менш складною задачею, у порівнянні з малими та середніми підприємствами, чиї ресурси в ІТ часто обмежені. Однак, переваги делегування частини роботи постачальнику послуг очевидні для обох. За допомогою послуг аутсорсингу компанії спрощують свої операційні процеси, впорядковують свій бізнес та підвищують ефективність. Також вони економлять час, який можна використати для виконання більш важливих завдань, як-от зосередження уваги на інших ІТ-проєктах та інноваціях для просування свого бізнесу.

 

Крім того, технологічна еволюція, складність застосунків та ІТ-рішень означає, що бізнесу стає все складніше слідкувати за своїми ІТ-системами. Керування середовищем друку Konica Minolta постійно оновлюється та відповідає найновішим стандартам безпеки. Центри зберігання даних розташовані в Європі: перевага в тому, що всі дані зберігаються відповідно до європейського законодавства та Загального регламенту захисту даних (GDPR). Користувачам не потрібно обслуговувати сервери та програмне забезпечення для друку. Автентифікація користувачів перед використанням офісних хабів гарантує, що лише замовник отримає надруковану інформацію і вона не потрапить до сторонніх рук.

 

Крім того, компанії можуть контролювати свої витрати: не потрібні стартові інвестиції в інфраструктуру друку, вони платять лише за послуги, якими фактично користуються. Ще одна перевага полягає в тому, що Konica Minolta може гнучко адаптувати середовище друку до потреб компанії та збільшити або зменшити кількість пристроїв та ланок - досить важливий момент на динамічному ринку, де гнучкість важлива, як ніколи.

quotation marks

Завдяки Cloud Printing Service, Konica Minolta може допомогти компаніям отримувати більше користі від їхнього середовища друку — робочі процеси будуть оптимізовані, а капітальні та операційні витрати зменшені.

Філіп Шредер

Head of Portfolio Strategy & Management, Konica Minolta Business Solutions Europe

 

Прихована функціональність для легкості користування

Cloud Printing Service інтегрований в хмарну платформу bizhub Evolution. Ця платформа хмарних сервісів пропонує доступ до різних специфічних функцій без необхідності встановлення програмного забезпечення на пристрої або в межах наявної ІТ-інфраструктури. Кінцевому користувачеві не потрібно запускати програму для друку окремо — він може друкувати з будь-якого пристрою, наприклад з комп'ютера або мобільного телефону, та з використанням широкого спектра програм. Як і в інших сервісах, у bizhub Evolution функції друку "приховані" за загальним користувацьким інтерфейсом, тому користувачі обирають функції, а не додатки, які їм необхідні. Клієнти повинні платити лише за ті функції, якими вони фактично користуються. Evolution Store дозволяє організаціям розширювати свої можливості при зміні потреб своїх користувачів. Konica Minolta керує всіма послугами, включаючи постійне їхнє оновлення.

 

Konica Minolta запускає Cloud Printing Service щоби керувати усім середовищем друку своїх клієнтів

Підключений до нового Universal Print від Microsoft

Konica Minolta також запропонує інтегроване рішення з Universal Print від Microsoft, під'єднавши до нього bizhub Evolution. Universal Print — сучасне рішення для друку, яке організації можуть використовувати для керування інфраструктурою друку через хмарні сервіси від Microsoft. Дане рішення працює на Microsoft Azure. Воно потребує локальної інфраструктури при розгортанні для роботи з принтерами, сумісними з Universal Print. Його також можна розгорнути з несумісними принтерами, використовуючи Universal Print. Universal Print входить в передплатні пакети Microsoft 365.

 

"Завдяки Cloud Printing Service, Konica Minolta може допомогти компаніям отримувати більше користі від їхнього середовища друку — робочі процеси будуть оптимізовані, а капітальні та операційні витрати зменшені. Водночас рівень захисту та конфіденційності інформації можна підвищити, впровадивши спеціальні рішення для безпечної обробки документів. Це також призведе до раціонального перерозподілу задач внутрішніх ІТ-підрозділів, які зможуть зосередити свої ресурси на основній діяльності", — говорить Філіп Шредер, Head of Portfolio Strategy & Management, Konica Minolta Business Solutions Europe.


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво