Konica Minolta готується зустрічати клієнтів на своєму стенді на Labelexpo

Європа | 25 січня 2022

Konica Minolta, європейський лідер на ринку систем для цифрового друку етикетки, готується представити останні інновації на виставці Labelexpo, яка відбудеться у Брюсселі з 26 по 29 квітня.

Компанія представить рішення для повного циклу виготовлення етикетки та новітні розробки у галузі. Стенди C12 та C19 будуть знаходитися у залі 8.


Присутність Konica Minolta на Labelexpo як основного з ключових учасників підтверджує незмінну зацікавленість компанії у задоволенні потреб клієнтів та її дедалі більший вплив на ринок індустріального друку. Стенд Konica Minolta продемонструє переваги партнерства із глобальним технологічним лідером.
 
На спільному виставковому стенді MGI Digital Technology та Konica Minolta представлять клієнтам технологічні досягнення світового рівня. Вони розкажуть про те, як втілити свої ідеї та підвищити дохід, а також вигідно використати переваги сучасного програмного забезпечення та сервісної підтримки.
 
«Ринки цифрової етикетки, паковання та оздоблення розвиваються активно як ніколи, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість особисто зустрітися з клієнтами та іншими відвідувачами на Labelexpo, — зазначив Карстен Бамберг, Business Development Manager, Professional Printing Group у Konica Minolta Europe. — Для відвідувачів нашого стенду буде підготовлено інтерактивний простір, який вразить представників ринку потенційними можливостями та продемонструє зацікавленість Konica Minolta у досягненні спільних стратегічних цілей, що дозволить по-новому поглянути на перспективи цифрового виробництва етикетки».
 
«Я рада знову бачити Konica Minolta серед учасників на Labelexpo Europe 2022. Для наших відвідувачів це буде перша можливість після пандемії побачити всю лінійку обладнання Konica Minolta для виробництва етикетки в рулоні та обладнання для цифрового оздоблення, а також дізнатися, як воно вписується в автоматизований робочий процес, що притаманний «Промисловості 4.0» («Четвертій промисловій революції» — прим. ред.), центральної теми цьогорічної виставки», — коментує Ліза Мілберн, виконавчий директор Tarsus Labels+Packaging groupg.
 
«Ми маємо намір і надалі розширювати межі можливого. Разом із клієнтами продовжуємо рухатися шляхом цифрової трансформації на основі партнерського підходу, і Labelexpo стане ще одним важливим майданчиком для демонстрації цього. Вийшовши на ринок цифрової етикетки менше ніж сім років тому, сьогодні ми бачимо, що правильність нашого партнерського підходу підтверджена останніми даними. Ми стали провідним брендом в Європі, охопивши частку ринку 33% у третьому кварталі 2021 року», — додав Карстен Бамберг.
 
На виставці Labelexpo рішення Konica Minolta будуть представлені на стендах C12 та C19 у залі 8.

Повний цикл створення паковання з рішеннями Konica Minolta

Галузь виробництва цифрової етикетки та паковання стрімко розвивається. Інноваційні цифрові рішення Konica Minolta охоплюють всі процеси виготовлення паковання для товарів: від друку та оздоблення етикетки до виробництва коробок для пакування та транспортування.

Дізнатися більше про створення паковання від А до Я

Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво

Київ, Україна |

Етикетка — драйвер зростання поліграфічного ринку у 2021. Аналітика

На наше замовлення журналісти записали цю статтю зі слів власників цифрових рулонних друкарських машин для виготовлення етикетки, постачальників обладнання, програмного забезпечення та матеріалів для виробництва такої етикетки. Повна версія...