Konica Minolta поглиблює технологічну співпрацю з M‑Files

Європа | 31 січня 2020

Konica Minolta розширює партнерство з M-Files щоби забезпечити інтелектуальне управління інформацією на ринку всієї Європи

Konica Minolta, глобальний лідер у сфері управління документообігом, анонсує поглиблення технологічної співпраці з M‑Files, компанією, що спеціалізується на технологіях інтелектуального управління інформацією. Обидві компанії прийняли рішення розширити співпрацю все після перших успіхів на ринках 14 європейських країн. Сьогодні вони мають на меті вивести своє спільне інтелектуальне рішення для управління інформацією на ринок всієї Європи. Konica Minolta Business Solutions Europe та M-Files планують вдосконалити пропозицію з управління документообігом за рахунок технології штучного інтелекту (Artificial intelligence, AI). Такий альянс дозволить доповнити рішення для управління документами від Konica Minolta можливостями інтелектуальної платформи для управління інформацією M-Files наступного покоління. Загальноєвропейське партнерство вступить в силу найближчим часом.


"Наше розширене партнерство з M-Files в черговий раз доводить, що попит на інтелектуальні рішення для обробки документів зростає. Вони забезпечують гнучкість бізнесу та підтримують стратегічні ініціативи в області цифрових тренформацій на підприємствах. Ми раді співпраці з M-Files та сподіваємося на ефективне та довгострокове партнерство задля успіху наших спільних клієнтів."

Katja Nick, Product Marketing Manager — Information Management, Konica Minolta Business Solutions Europe


M-Files — єдина інтелектуальна платформа управління інформацією, яка впорядковує контент аналізуючи його вміст, а не місце його зберігання. Користувачі можуть підключатися до існуючих мережевих папок та систем, щоби зробити їх більш інтелектуальними за рахунок вбудованих можливостей робочого процесу, розширених інструментів пошуку та фільтрів. Таким чином, рішення для управління інформацією на основі штучного інтелекту ідеально вписується в портфоліо Konica Minolta, серед наявних рішень для оптимізації бізнес процесів.


Партнерство розпочалося із спільних проектів в 14 європейських країнах, які продемонстрували високий потенціал. Так, наприклад, Astrup AS, провідний постачальник металів та пластикових напівфабрикатів у Норвегії, отримав значну користь від цих рішень. Зрозумівши необхідність оцифровки своїх штрих-кодів, вони впровадили M-Files, який був інстальований та налаштований Konica Minolta. M-Files розпізнає вхідні документи та генерує цифровий штамп, що відповідає цифровому штрих-коду. Рішення реєструє всі документи для легкого пошуку та пов’язує їх з даними в ERP-системі. Як результат, оцифровка процесу призвела до збільшення його ефективності, швидкості та до покращення якості роботи. Ще один успішний проект з діджиталізації було реалізовано для найбільшого в Норвегії виробника бетону та бетонних виробів. M-Files замінив стару і застарілу ІТ-систему, полегшуючи впорядковані робочі процеси. Крім того, оптимізація процесів планування призвела до підвищення ефективності. 


Ці два приклади демонструють високу ефективність рішення M-Files та його переваги. Саме ці проекти надихнули Konica Minolta та M-Files розширити своє партнерство та запропонувати інтелектуальне рішення для управління корпоративним контентом ринку всієї Європи.


"Ми пишаємося тим, що продовжуємо поглиблювати нашу співпрацю з Konica Minolta. Наше тісне партнерство та додаткові пропозиції посилюють нашу прихильність до підтримки провідних промислових підприємств та організацій з державного сектору, а також інших компаній всіх розмірів, включаючи малий та середній бізнес."

Scott Erickson, Senior Vice President of Worldwide Channel Sales at M-Files


Партнерство з M-Files — це ще один проєкт в рамках стрімкого розвитку концепції Connected Workplace, в якому використовується Konica Minolta Workplace Hub. "В Konica Minolta ми постійно шукаємо способи зробити наших клієнтів більш продуктивними за рахунок використання потужних технологій", — говорить Катя Нік. "Співпраця з M-Files є чудовим прикладом того, як ми можемо допомогти нашим клієнтам оптимізувати та покращити робочі місця своїх співробітників. Використання M-Files у поєднанні з продуктами Konica Minolta дійсно дозволяє організаціям об’єднувати людей, процеси та технології", — додає вона.


Про корпорацію M-Files

M-Files являється інтелектуальною платформою управління інформацією нового покоління, яка покращує ефективність бізнесу, допомагаючи людям знаходити та використовувати інформацію більш ефективно. На відміну від традиційних корпоративних систем управління контентом (ECM) або платформ контент-служб, M-Files об'єднує системи, дані та контент у всій організації, не порушуючи існуючих систем та процесів або не вимагаючи переносу даних. Використовуючи технології штучного інтелекту (AI) у своєму унікальному шарі інтелектуальних метаданих, M-Files надає доступ до контенту та використання інформації, яка знаходиться в будь-якій системі та сховищі, включаючи мережеві папки, SharePoint, сервіси для обміну файлами, ECM-системи, CRM, ERP та інші бізнес-системи та сховища. Тисячі організацій більш ніж в 100 країнах світу використовують M-Files для управління корпоративною інформацією та процесами, включаючи NBC Universal, OMV, Rovio, SAS Institute та ThyssenKrupp. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.m-files.com.


M-Files є зареєстрованою торговою маркою M-Files Corporation. Всі інші зареєстровані торговельні марки належать їхнім відповідним власникам.