90 відсотків респондентів Gartner Peer Insights рекомендують M-Files, як платформу для управління корпоративним контентом

Світ | 17 вересня 2021

M-Files приєдналися до програми Customer First Program від Gartner Peer Insights. Ця програма об’єднує платформи, що надають послуги з керування контентом


Konica Minolta, глобальний лідер у сфері управління документообігом, співпрацює з компанією M‑Files вже декілька років. M-Files спеціалізується на інтелектуальних системах управління інформацією. Нещодавно компанія оголосила про те, що стала учасником програми Customer First Program від Gartner Peer Insights для платформ, що надають послуги з керування контентом. Ставши членом програми, M-Files бере на себе зобов’язання зміцнювати довіру й авторитет, заохочувати клієнтів залишати відгуки та визнаватиме чесні та неупереджені відгуки. Станом на 1 вересня 2021 року 90 відсотків респондентів рекомендували б M-Files, як платформу для надання послуг з керування корпоративним контентом, базуючись на 80 відгуках за останній рік.

"Задоволення потреб наших клієнтів було й завжди буде нашим основним пріоритетом", — сказав Джуліан Кук, директор із роботи з клієнтами компанії M-Files. "Участь у програмі Customer First Program ще раз підтверджує наше бажання отримувати зворотній зв’язок від наших клієнтів, для того, щоби створювати інноваційні способи управління, захисту та спільної роботи з контентом".
 
M-Files прагне забезпечити клієнтів кращим на ринку задоволенням потреб серед глобальних підприємств. Інтелектуальна платформа управління інформацією надає користувачам контент, який справді їм потрібний незалежно від місця його розташування, щоби сприяти оперативному прийняттю рішень. З допомогою M-Files організації можуть перевести найважливіші бізнес-процеси в цифровий формат і отримати єдиний доступ до інформації й даних, що зберігаються в зовнішніх сховищах і бізнес-додатках. Інтеграція технологій M-Files, у тому числі з Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft SharePoint Online та Salesforce, дозволяє користувачам зосередитися на виконанні поставлених завдань, працюючи в зручному для них інтерфейсі.
 
"Ми пишаємося тим, що приєдналися до програми Customer First Program від Gartner Peer Insights", — сказав Антті Нівала, засновник і генеральний директор M-Files. "Для нас основне в M-Files — забезпечити бізнес необхідними інструментами для інтелектуального управління інформацією, дозволяючи співробітникам простіше знаходити інформацію, необхідну їм для більш ефективного виконання своєї роботи. Ми вдячні за відгуки, представлені на сайті Gartner Peer Insights, оскільки вони допомагають нам постійно вдосконалювати наші технології для того, щоби наші клієнти досягали кращих бізнес-результатів".
 
Gartner Peer Insights збирає дані про досвід клієнтів з перевірених рейтингів і експертних оцінок від корпоративних ІТ-фахівців. Станом на 1 вересня 2021 року M-Files отримав наступні відгуки з Gartner Peer Reviews:


quotes

"M-Files допомагає керувати файлами більш ефективно. Я використовую M-Files вже довгий час і повністю задоволений можливостями, які надає ця система."

 

quotes

"Відмінна система управління файлами. Вона має гнучкі можливості та проста у використанні. Одна з кращих систем управління документами на ринку."

 

quotes

"Ми впровадили M-Files цього року, і все пройшло дуже гладко. Він інтегрується з нашими наявними системами та ми плануємо тільки розширювати систему."

 

quotes

"Ми практично щодня відкриваємо для себе нові можливості й інтегруємо їх в наявну систему завдяки підтримці, яку надає M-Files."

 

Більше відгуків на gartner.com

Від Gartner

Customer First Program від Gartner Peer Insights зобов’язує організації отримувати та обробляти відгуки від своїх клієнтів. Вони не відображають точку зору й не є схваленням компанії Gartner або її афілійованих осіб. Огляди Gartner Peer Insights є суб’єктивними думками окремих кінцевих користувачів, засновані на їх власному досвіді, і не відображають точку зору компанії Gartner або її підрозділів.
 
Про M-Files

M-Files — єдина інтелектуальна платформа управління інформацією, яка впорядковує контент аналізуючи його вміст, а не місце його зберігання. Користувачі можуть підключатися до наявних мережевих папок та систем, щоби зробити їх більш інтелектуальними внаслідок вбудованих можливостей робочого процесу, розширених інструментів пошуку та фільтрів. Таким чином, рішення для управління інформацією на основі штучного інтелекту ідеально вписується в портфоліо Konica Minolta, серед наявних рішень для оптимізації бізнес-процесів.

 

Оптимізуйте керування контрактами з M-Files

Оптимізуйте керування контрактами вашої компанії з M-Files. Цей інструмент зможе полегшити вашу роботу з договорами та контрактами з моменту їх створення до розірвання; збільште ефективність зменшивши кількість помилок.

M-Files — це набір потужних інструментів для пошуку, редагування, обміну та впорядкування контенту й інформації вашої компанії. Це інтелектуальна платформа, що додасть штучний інтелект до ваших офісних процесів. У фокусі M-Files контент, а не місце його розташування.

Запланувати демо

Оптимізуйте керування контрактами з M-Files

M-Files — це набір потужних інструментів для пошуку, редагування, обміну та впорядкування контенту й інформації вашої компанії. Це інтелектуальна платформа, що додасть штучний інтелект до ваших офісних процесів. У фокусі M-Files контент, а не місце його розташування.
Запланувати демо M-Files
Запланувати демо M-Files