Запустили “ВДРУК”, влог не про залізо, а про бізнес

Київ, Україна | 7 грудня 2021

Konica Minolta Ukraine запустила власний медіапродукт для поліграфістів

Над концепцією влогу та першим випуском в компанії працювали кілька місяців. За словами команди проєкту, в Україні обмаль якісного контенту в галузі поліграфії, а їхніх амбіцій, експертизи та ресурсів достатньо для створення повноцінного медіапродукту. "ВДРУК" — влог не про залізо, а про бізнес: про людей, гроші та процеси.


Перший випуск влогу зі співвласниками Одеської друкарні New Media вже в ефірі. В ньому багато про тонкощі ведення сімейного бізнесу, про конкуренцію, маркетинг, дефіцит кадрів і зарплатню в галузі. Загалом, досить відверта публічна розмова про важливі речі для кожного підприємця.
 

ВДРУК #1. New Media — із ІТ в поліграфічний бізнес


Що до чого

Що до чого

Що таке “ВДРУК”

Це влог, тобто блог у форматі відеоінтерв’ю з власниками та управлінцями друкарень, а також підприємцями, що пов’язані з поліграфією в Україні. Про бізнес, не про залізо: про людей, гроші та процеси. Інтерв'юер — Євген Шиляєв, директор з продажів професійних рішень Konica Minolta. Основний майданчик — YouTube. Тизери та анонси можна буде зустріти на усіх інших сторінках Konica Minolta в соціальних мережах. 
 

Для чого Konica Minolta запустила влог

Найперше, в Україні дефіцит якісного контенту для поліграфістів. Ми маємо чи не єдине періодичне видання та одного інфлюенсера в галузі. Більшість із вендорів не інвестують у створення корисного контенту, обмежуючись промо публікаціями. Ми зрозуміли, що наших амбіцій, експертизи та ресурсів достатньо для створення повноцінного медіапроєкту. По-друге, самі поліграфісти не ініціюють комунікації навколо власного бізнесу. Чи зустрічали ви хоча б одне інтерв’ю з власником поліграфічного бізнесу на каналах Федоріва, Анатолія Анатоліча чи Оністрата? Ми ні, але вже довели, що їм є про що розповісти.
 

Для кого цей влог

Ми хочемо надихати власників та управлінці компаній із галузі поліграфії, а також крафтових підприємців.
 

Коли наступний випуск

В планах випускати одне інтерв’ю на місяць. Але не виключаємо появу нових форматів. 
 

Хто наступний герой

Ми намагатимемося тримати інтригу, але якщо ретельно слідкувати за нами в мережі, можна здогадатися та помітити спойлери. Якщо ви хочете стати героєм і готові до відвертої публічної розмови, то не зволікайте і пишіть нам.
 

Як не пропустити нові випуски

Найперше, варто підписатися на канал “ВДРУК” на YouTube. 



Після натиснути на дзвіночок, щоби отримувати сповіщення про нові завантаження.



Звісно ми будемо анонсувати кожен новий випуск на наших офіційних сторінках у соціальних мережах — Facebook та Linkedin — а також у листах, на які ви маєте змогу підписатися.
 

Це плагіат?

Скоріше не плагіат, а умисне створення потрібних нам асоціацій. І ми цього не приховуємо. Ми всією командою шукали натхнення, переглядаючи влоги Дудя, Федоріва, Анатоліча, Черняка та інших. Ми обрали “попсовий” формат і адаптували його для дуже вузької ніші. У тих, хто в темі, взагалі не має виникати питання про що та у якому форматі цей блог.

Новини Konica Minolta за темою

Цифрова друкарня етикеток на «ТВГ Український папір» з AccurioLabel 230

Ділимося, як завдяки інсталяції цифрового обладнання для друку етикетки AccurioLabel 230 в компанії «ТВГ Український папір» змогли налагодити систему цифрового друку етикеток для своїх клієнтів, та брати в роботу малі наклади.