Рівненське видавництво "Волинські обереги" стало першим власником AccurioPress С7090 в Україні

Рівне, Україна | 14 вересня 2021

Наприкінці весни 2021 року на європейський ринок вийшла нова лінійка продуктивних систем друку AccurioPress С7090/С7100. З цього моменту почалися тривалі перемовини про можливість придбання видавництвом "Волинські обереги", хоча стати першим власником в Україні не було його головним завданням.


 


quotation marks

Ключовим моментом у подальшій тісній співпраці із компанією Konica Minolta стало якісне сервісне обслуговування та розташування представництва компанії саме в Рівному.

Віталій Власюк

Директор видавництва "Волинські обереги"

Ключовим аргументом у прийнятті рішення з огляду на сервісний договір "все включено" стала приваблива вартість одного відбитка. Також у виробництві наголосили на тому, що друк відбувається за допомогою нового тонера Simitri V, що й у продуктивних системах друку С12000/С14000.

Перший пуск AccurioPress C7090 відбувся вже на наступний день після інсталяції машини та ознайомлення оператора цифрового друку з тонкощами роботи саме цієї моделі.
 
Сімейне видавництво "Волинські обереги" успішно працює на друкарському ринку Рівненщини з 1997 року. За роки існування видавництво випустило близько 1200 книжок загальним накладом понад 800 тисяч примірників. За останні 2 роки було видано приблизно 200 книг, а це фактично кожне четверте видання області. 
 
Видавництво було засноване Тетяною та Валерієм Власюками — поліграфістами за фахом, а з 2013 року сімейну справу продовжує син Віталій.
 
Після економічної кризи 2008 року був різкий спад обсягів накладів — офсетний друк ставав дедалі нерентабельнішим, тому видавництву довелося звертатися до поліграфій-партнерів, що займалися цифровим друком.

З часом було прийняте рішення про придбання власного обладнання: у 2013 році почали з Develop ineo+ 224e.

Наприкінці 2015 року була придбана багатофункційна система друку bizhub 1200p Pro. Такий тандем дав змогу друкувати малі наклади продукції та оперативно виготовляти сигнальні примірники книг.

Співпраця призвела до збільшення кількості цифрових машин: у 2018 році було інстальовано нову кольорову машину AccurioPress C3080, що дало змогу значно покращити продукцію й залучити нових клієнтів.

Через 3 роки виробництво придбало нову продуктивну систему AccurioPress С7090. Наразі видавничо-поліграфічне підприємство випробовує друк на різних носіях, а також на папері великої щільності.
 

Більше новин

Європа |

Konica Minolta запускає лінійку AccurioPress C7100

Konica Minolta представляє нову серію цифрових машин для продуктивного друку AccurioPress C7100, що оснащені інноваційними технологіями, для створення більш вигідних бізнес-можливостей. Починаючи з інтелектуальної автоматизації та покращеної...