«Волинські обереги» інсталювали систему друку AccurioPress 6120

| 24 серпня 2022

Попри війну видавництво «Волинські обереги» з Рівненщини стало власником AccurioPress 6120 — цифрової монохромної виробничої системи від Konica Minolta.


Основний профіль видавництва — книговидання, тому 90 % відбитків друкують для майбутніх книг. У поєднанні з інстальованою системою друку AccurioPress С7090, нова AccurioPress 6120 дасть змогу використовувати можливості та переваги цифрового друку на повну.
 
«Ми прийняли рішення про придбання AccurioPress 6120 ще минулого року, — розповідає Віталій Власюк, директор видавництва. — Втім, ми не були готові до кількамісячного періоду невизначеності, пов’язаного з початком повномасштабної війни».
 
Попри те, що повномасштабна війна внесла корективи в роботу бізнесу (обсяги виробництва в порівнянні з цим же періодом минулого року зменшилися ледь не вдвічі), видавництво дивиться у майбутнє з надією: у червні було прийняте рішення інсталювати AccurioPress 6120.
 
quotation marks

AccurioPress 6120 вже інстальована та активно працює, а ми чекаємо на найшвидше завершення війни

Віталій Власюк

директор видавництва «Волинські обереги»

 
Співпраця «Волинських оберегів» та Konica Minolta розпочалася ще у 2013 році з Develop ineo+ 224e. Згодом у видавництві придбали та інсталювали багатофункціональну систему друку bizhub 1200p Pro, потім — виробничу AccurioPress C3080, що дало змогу значно покращити продукцію й залучити нових клієнтів. А влітку 2021 року стали власниками першої в Україні продуктивної системи друку AccurioPress С7090. Цьогоріч парк обладнання видавництва доповнила і новенька AccurioPress 6120.
 
Видавництво «Волинські обереги» засноване фаховими поліграфістами, подружжям Власюків — Тетяною Олександрівною та Валерієм Кириловичем. Успішно працює на друкарському ринку Рівненщини з 1997 року. З 2013 року сімейну справу продовжує син Віталій.
 
Видавництво «Волинські обереги» спеціалізується на виданні краєзнавчої, наукової, художньої літератури з присвоєнням ISBN. Надають послуги літературного редагування матеріалів, коректорської вичитки, додрукарської підготовки макета, виконують палітурні роботи різного рівня складності, ремонт книг.
Видавництво — лауреат Національних відзнак: «Свята Софія» та «Ліги кращих». За роки існування випущено понад 1200 найменувань книжок загальним накладом понад 800 тис. примірників.

Більше новин

Львів, Україна |

Konica Minolta відкрила перший шоурум на заході України

Друкарська галузь України поступово адаптується до воєнних дій, й навіть інвестує в нове обладнання. Відкриття нового шоуруму у відносно мирному регіоні надає змогу наочно демонструвати можливості друкарського обладнання, нових технологій та...