Вінницька мережа поліграфій «Магік» інвестувала у нову AccurioPress С4070

Вінниця, Україна | 12 жовтня 2022

Мережа «Магік» розширила парк обладнання новою повнофункціональною друкарською машиною AccurioPress C4070. Її мали інсталювати ще в лютому — завадило повномасштабне вторгнення. Тому машину встановили на початку вересня.


AccurioPress C4070 – вже третій пристрій Konica Minolta, інстальований в мережі «Магік». 

«Магік» – це мережа магазинів канцелярських товарів, що відкрилась у 2007 році. 7 років тому вирішили розширити бізнес – відкрили перше відділення друку в одному з магазинів та інсталювали bizhub PRO C1060L, що дав змогу задовольняти потреби в друці. Пізніше відкрили ще одне відділення з bizhub PRO C6000L.

Наразі «Магік» має чотири друкарні в Вінниці, всі вони працюють на професійному обладнанні Konica Minolta. Поліграфія «Магік» пропонує оперативний друк, виготовлення рекламної та сувенірної продукції, брендування тощо. Друкують від шкільних проєктів до презентацій для міської ради, від рекламної до освітньої продукції.

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну в «Магіку» штат не скорочували, а навпаки, намагалися побудувати робочий процес таким чином, щоби кожен працівник мав повне завантаження. 
Попри вийну та нестабільну економічну ситуацію, у «Магіку» весь час працюють над збільшенням обсягів замовлень та розширенням можливостей парку обладнання.

З новою AccurioPress C4070 клієнти можуть отримувати відбитки на папері від 62 до 360 г/м2, друкувати брошури, двосторонні банери тощо.

quotation marks

Ми отримали те, що очікували, та навіть більше. Нове обладнання задовольняє всі наші критерії: собівартість копій, якість та швидкість. Також Konica Minolta надає нам оперативне сервісне обслуговування.

Дмитро


«Ми займаємо провідні позиції серед оперативних лазерних друкарень, – коментує Дмитро. – Ринок друку в Вінниці відновлюється дуже активно. Ми вже вийшли на довоєнний рівень та з оптимізмом дивимося в майбутнє».
 

Більше новин

Більше новин

Все буде Україна |

Друкувати = підтримувати. Як працює поліграфічний бізнес під час війни

Коштом чого у Ріббон ЮА збільшили об’єми друку в рулонах, для яких проєктів друкують у New Media, і навіщо у ФОРМАТ СТ тимчасово розмежували замовників. Поговорили з представниками українських друкарень, наших клієнтів, що працюють під час...