Ще один оновлений флагман Konica Minolta, AccurioPress С7090, був інстальований на підприємстві «ФОРМАТ СТ», що у Житомирі.

| 23 лютого 2022

За словами власниці, вирішальним фактором під час прийняття рішення у виборі машини стали умови сервісного обслуговування Konica Minolta та співвідношення собівартості відбитків до їхньої якості.


Нова AccurioPress С7090 стала послідовницею лінійки AccurioPress C6100. Машина друкує зі швидкістю 90 стор./хв на папері щільністю до 400 г/м². Оновлена лінійка — це інтелектуальна автоматизація, покращена фінішна обробка, бездоганна якість відбитків, розширені можливості друку та виняткова довговічність.

quotation marks

Вирішальним фактором під час прийняття рішення у виборі обладнання стало сервісне обслуговування за принципом «все включено», відмінна якість друку та приваблива собівартість відбитків.

Тетяна Шумляківська

Власниця «ФОРМАТ СТ»

Після ретельного вибору було обрано комплектацію з вакуумною касетою, контролером IC-609 Konica Minolta та модулем RU-518m для вирівнювання, охолодження та зволоження відбитків під час високошвидкісного друку з можливостями автоматичного контролю якості та налаштування друкарської машини.

Спеціалісти Konica Minolta вже провели навчання оператора цифрового друку. Наразі на підприємстві вже випробовують друк на різних носіях, а також на папері великої щільності, клейких матеріалах та пластику.

 

ФОРМАТ СТ на ринку вже 6 років. Підприємство надає послуги з оперативного виготовлення поліграфічної та сувенірної продукції не лише для житомирського регіону, а і для клієнтів з усієї країни. 

Окрім AccurioPress С7090 в парку обладнання компанії є Konica Minolta AccurioPress C6000.


 

Вас може зацікавити

Вас може зацікавити

Україна |

Konica Minolta Ukraine продовжує надавати сервіс своїм клієнтам під час війни (мапа оновлюється)

Konica Minolta відновила надання сервісних послуг своїм клієнтам у переважній більшості регіонів попри активні бойові дії на сході та півдні України.