У чернівецькій рекламно-виробничій компанії Branda інсталювали нову AccurioPress С4070

| 15 грудня 2022

Спільно з нашим преміум партнером, компанією «СІЕС Про сервіс», інсталювали AccurioPress C4070 – кольорову повнофункціональну друкарську машину.


Рекламно-виробнича компанія Branda, що на ринку вже понад 15 років, займається не лише друком, а й брендингом, дизайном та має власну кав’ярню з брендованою продукцією. 


Головним пріоритетом компанії є висока якість, тому вони завжди обирають сучасне обладнання та технологічність. 
З AccurioPress C4070 у Branda мають змогу швидко та якісно друкувати на А4, А3 форматі та виконувати післядрукарську обробку: від скріплення книжок до різання візитівок. Окрім цього, друкарня допомагає ЗСУ.
 
«Головне в наш час – це бути соціально відповідальними», – каже Денис Левченко, власник компанії Branda. Ба більше, у компанії поділилися, що ще з 24 лютого безоплатно друкують матеріали для будь-яких потреб військових.
 
Щоб друк був безперебійним, наші інженери надають якісний своєчасний сервіс, а комунікацію веде наш преміум партнер – компанія «СІЕС Про сервіс».
 


Певні, що інсталяція AccurioPress C4070 – лише початок нашого співробітництва. Бажаємо успіху в роботі та гарних роздруківок!

Більше новин

Більше новин

Київ, Україна |

Від Bizhub PRESS С6000 до MGI JETvarnish 3D One. Багаторічна співпраця з Konica Minolta

Сьогодні онлайн-друкарня Vizitka.com – це понад 150 000 клієнтів, тільки з України. Розповідаємо про шлях «Vizitka.com»: від регіонального проєкту в Криму до власної франшизи друку у п'яти країнах Європи. Історія масштабування...