Двохсота AccurioPress C14000 буде інстальована в Європі

Європа | 20 листопада 2020

AccurioPress C14000, що отримала нагороду Good Design Awards, сприятиме бізнесу двохсот компаній в Європі

Konica Minolta заявила про двохсоту інсталяцію AccurioPress C14000 у Європі всього через вісім місяців після старту продажів. Машина, що була представлена по всьому світі рік тому, друкує зі швидкістю 140 сторінок за хвилину і на 40% швидше за будь-яку іншу тонерну машину від Konica Minolta.


Разом з AccurioPress C12000, другою моделлю цієї серії, що друкує зі швидкістю 120 сторінок за хвилину, флагманські преси Konica Minolta є передовими у сегменті тонерного друку великих обсягів.


Протягом декількох наступних тижнів очікується двохсоте встановлення машини даної моделі. Оголошення було зроблено незабаром після того, як Konica Minolta отримала нагороду "Good Design Award 2020" від Японського інституту розвитку дизайну (Japan Institute of Design Promotion, JDP).


Нагорода відзначає вишуканий дизайн цифрових систем друку AccurioPress C14000/C12000 як "флагманських моделей, що забезпечують високу продуктивність та якість, необхідні для друку, та спонукає користувачів до розширення свого друкарського бізнесу". Системи також особливі своїми пристроями подачі паперу та єднальними компонентами, які забезпечуючи відчуття однорідності та комплексний зовнішній дизайн. Туби з тонером встановлюються вертикально одна над одною, а збільшені розміри ручок полегшують роботу операторів.


"З технологією автоматизації, яка підвищує якість і продуктивність, ці системи займають таку ж площу, як і попередні моделі", — йдеться в повідомленні. "Вища якість зображення та швидкість друку, менше ручних втручань та простота використання також підвищують ефективність, якість та об'єми комерційного друку".


Серія AccurioPress C14000 також є частиною загальної концепції Konica Minolta щодо підтримки трансформації компаній різних напрямків, прогнозування потенційних викликів та спільного створення рішень.


"Ми визнані лідерами у галузі трансформації друку і вже понад десять років встановлюємо стандарти на ринку", — каже Едоардо Котічіні, Senior Manager Professional Print at Konica Minolta Business Solutions Europe. "Співпрацюючи з нашими клієнтами, ми раді продовжувати зростати на ринках комерційної та промислової поліграфії, попри складні умови світової пандемії. Наша місія — допомагати нашим клієнтам досягти наступного рівня в цифровій зрілості своєї організації".


Карл Фрідріх Еденхуйзен, Product Manager at Konica Minolta Business Solutions Europe, додає: "Серія C14000 — це ще одна історія успіху Konica Minolta. Преси допомагають клієнтам розширювати та впорядковувати свій бізнес завдяки вдосконаленій автоматизації, меншій кількості ручних завдань та вищій продуктивності із відчутними ефектами та меншими витратами, а також меншими загальними витратами на користування".



Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво