Цифрова друкарня етикеток на «ТВГ Український папір» з AccurioLabel 230

| 11 квітня 2024

Ділимося, як завдяки інсталяції цифрового обладнання для друку етикетки AccurioLabel 230 в компанії «ТВГ Український папір» змогли налагодити систему цифрового друку етикеток для своїх клієнтів, та брати в роботу малі наклади.



Підприємство «Торгово-Виробнича Група Український папір» понад 25 років займається комплексним обслуговуванням організацій товарами для офісу, має власне виробництво матеріалів для друку. Компанія «ТВГ Український папір» має власні філії в 13 регіонах України та поставляє виготовлену продукцію кінцевим клієнтам.

Серед них: самоклеюча етикетка з різних матеріалів, касова стрічка та різні види паперу — роликовий для принтерів, факс, фальцьований в стопу, для інженерних систем і плотерів, термокартон у рулонах для бирок і друку квитків/ Квитки в кіно, на атракціони та транспорт, бирки для логістики та складів, паркувальні талони, бухгалтерські бланки — це, і не тільки, виробляє компанія «ТВГ Український папір».

quotation marks

Навіть з накладом у менш як 100 штук, ми можемо зберегти низькі ціни й високу якість друку

Володимир Михайленко

директор підприємства



Раніше етикетки на виробництві друкували флексографічним способом, тому друк етикеток невеликими накладами був нерентабельним. Щоби стати ефективнішими та заощадити кошти, обрали цифрове обладнання для друку етикеток Konica Minolta AccurioLabel 230. Цифрові друкарські технології допомагають ринку друку етикетки вийти на новий рівень, з новими можливостями завдяки стрімкому переходу на короткі наклади та виробництвом в скорочені терміни. Крім того, забезпечуючи найвищу якість.

«Тепер, з розвитком цифрового друку, ми можемо істотно скоротити кількість етикеток, що друкуються. Навіть з накладом у менш як 100 штук, ми можемо зберегти низькі ціни й високу якість друку», — коментує Володимир Михайленко, директор підприємства.

Співпраця між підприємством та Konica Minolta Ukraine розпочалася вже під час повномасштабного вторгнення. З першої зустрічі в шоурумі на демонстрацію до підписання угоди на придбання рулонної цифрової друкарської машини AccurioLabel230 промайнув цілий рік. Весь цей час тривали перемовини, тестування, підбір матеріалів, вивчення програмного забезпечення обладнання.

Представники «ТВГ Український папір» зупинилися саме на AccurioLabel 230, передовому рішенні для друку етикеток, яке втілює в собі високу якість друку, швидкість та надійність. Це ідеальний вибір для виготовлення продукції для галузі упаковання, харчової промисловості, фармацевтики та багатьох інших. Крім того, до рулонної машини придбали ще обладнання для цифрової порізки Scorpio35.

З новим цифровим обладнанням компанія активно друкує малі та середні наклади для своїх клієнтів. «Великою перевагою AccurioLabel230 є те, що цифрові етикетки добре підходять як для масового, так поштучного виробництва», — додає Володимир Михайленко.

Цифровізація на виробництві сталася не лише завдяки обладнанню для друку: в планах «ТВГ Український папір» автоматизація роботи з замовленнями від клієнтів. Крім того, обдуманий підхід до виготовлення високоякісної продукції в компанії базується на розумінні теорії кольору та використанні спектрофотометра MYIRO для профілювання друкарської машини, калібрування моніторів, що залучені в додрукарську підготовку, відтворення кольорів pantone з високим степенем наближення.

Вас може зацікавити

Дюссельдорф, Німеччина |

Konica Minolta представить нові рішення та продукти на drupa 2024

Компанія Konica Minolta представить свою продукцію на drupa 2024, провідній міжнародній виставці рішень для друку та крос-медіа, на своєму стенді площею 2400 м² (зал 8B), Дюссельдорф, Німеччина, З 28 травня по 7 червня 2024 року Konica...