Частка Konica Minolta на світовому ринку струменевих систем формату B2 збільшилася втричі

Лангенгаген, Німеччина | 19 квітня 2022

Konica Minolta зазначає невтримне зростання виробництва пристроїв для струменевого друку, продовжуючи допомагати клієнтам у їхній цифровій трансформації на ринках рекламного та промислового друку. Цифрові технології дають змогу отримати доступ до багатьох функцій, які принесуть вигоду замовникам зі сфер виробництва паковання, рекламного та промислового друку.


За три роки частка Konica Minolta на світовому ринку струменевих систем формату B2 збільшилася втричі й становить 10%. Очікується, що ці цифри зростатимуть і надалі, оскільки струменева технологія завойовує нові позиції як рушій зростання цифрового друку. У минулому призначені переважно для застосування у сфері транзакційного друку, виробничі струменеві системи стали життєздатним та вигідним рішенням для багатьох високоцінних застосувань.

Відзначена нагородами машина для листового УФ струменевого друку AccurioJET серії KM-1 формату B2 від Konica Minolta забезпечує високу продуктивність струменевого друку для вирішення ширшого кола завдань, тому її називають швейцарським армійським ножем друку, адже в неї так багато застосувань. І вона допомагає клієнтам відкрити нові можливості.

Тільки в Європі Konica Minolta встановила майже 30 таких пристроїв, а середньорічні обсяги надрукованих сторінок клієнтами суттєво зростають. Серія AccurioJET KM-1 демонструє свою універсальність у широкому спектрі застосувань: для друку книг, паковання, рекламних матеріалів або як альтернатива офсетному друку. Машина також здобула акредитацію INGEDE з очищення як некрейдованого, так і крейдованого паперу, включно з папером вторинного перероблення.

Ці позитивні чинники призводять до того, що всі без винятку замовники із дедалі більшої сім’ї користувачів серії AccurioJET KM-1 від Konica Minolta повідомляють про неабияке збільшення середнього обсягу сторінок.

Згідно з дослідженням Keypoint Intelligence, коли поліграфістів запитали, у який тип обладнання для кольорового цифрового друку вони будуть інвестувати в майбутньому, струменевий друк був явним фаворитом, а системи листового струменевого друку стали другим за популярністю вибором для 34% респондентів.

До мегатенденцій, у яких струменевий друк розвиватиметься, сприяючи створенню все більш екологічних рішень, належать «розумне» паковання та можливість вторинного перероблення таких основ, як метал, скло, гнучкі та жорсткі пластики. Такими є висновки звіту Smithers «Майбутнє цифрового друку у сфері паковання до 2026 року». Клієнти Konica Minolta також переосмислюють майбутні перспективи. «Можливості AccurioJET KM-1e полягають у розширенні асортименту паковання, виробництві якіснішого паковання, а також у розширенні асортименту, наприклад, коробок, що складаються», — каже Мануель Елдер, віцепрезидент із питань паковання компанії Hama Germany. «Можливість друку на різних матеріалах, наприклад, на «гнучкому камені» та пластику, також відкриває нові перспективи в майбутньому».

Технологічний лідер із глобальним охопленням та із розгалуженою сервісною мережею на місцях, Konica Minolta прагне працювати в партнерстві з клієнтами, щоби допомогти їм переосмислити можливості для цифрової трансформації та втілити в життя більше можливостей у сфері друку.

«Наш власний досвід роботи з клієнтами показує, що струменевий друк — це ринок, що активно зростає, у який хочуть інвестувати поліграфісти», — сказав Хідетоші Омо, Head of Center of Competence, KM-1 в Konica Minolta Business Solutions Europe.

quotation marks

Однак для нас це не просто продаж машин. Ми супроводжуємо наших клієнтів на їхньому шляху цифрової трансформації й завжди готові прийти на допомогу, коли ми їм потрібні. Наприклад, ми пишаємося тим, що в 17 країнах Європи працюють 45 спеціалізованих сервісних інженерів KM-1 та KM-1e.

Хідетоші Омо

Head of Center of Competence, KM-1 at Konica Minolta Business Solutions Europe

Невтримне зростання виробництва пристроїв для струменевого друку

ЗВАНТАЖИТИ ІНФОГРАФІКУ

Все буде Україна |

Друкувати = підтримувати. Як працює поліграфічний бізнес під час війни

Коштом чого у Ріббон ЮА збільшили об’єми друку в рулонах, для яких проєктів друкують у New Media, і навіщо у ФОРМАТ СТ тимчасово розмежували замовників. Поговорили з представниками українських друкарень, наших клієнтів, що працюють під час...