В Україні встановили другу MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S

Харків, Україна | 20 грудня 2019

Мадрид в Харкові став власником другої MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S в Україні

Типографія "Мадрид" (Харків) стала власником другої індустріальної системи для цифрового оздоблення лаком та фольгою MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S в Україні


Мадрид працює на поліграфічному ринку вже 12 років. Типографія спеціалізується на друці книг та їх оздобленні. Серед послуг компанії друк шрифтом Брайля, виготовлення книг в шкіряних палітурках, тиснення золотом та ручні роботи. Сьогодні особливим попитом в Мадриді користується послуга друку на вимогу, тобто друку книг та іх оздоблення надкороткими тиражами.


Типографія придбала MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S для створення палітурок для книг преміум якості та для прискорення процесу виготовлення книг зі шрифтом Брайля. Машина встановлена в максимальній комплектації: два ряда друкуючих головок для роботи з лаком, що значно прискорює оздоблення, та спеціальний контролер для друку змінних даних.


"Ми були не першими на ринку, хто запропонував кольоровий друк замовлень від одного екземпляру. Просто ми почали це робити в присутності замовника - дуже швидко та якісно. Згодом додали трохи творчості та ручної роботи. Саме ми продемонстрували ринку як виготовляти книгу в одному екземплярі та в шкіряній палітурці «на вчора». Вже сьогодні ми готові запропонувати ринку унікальну пропозицію і замість звичної технології тиснення золотом виконувати вибіркове нанесення глянцевого лаку та золотої або срібної фольги," - прокоментувала свої інвестиції в MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S власниця типографії Лариса Гобельовська.


В переліку послуг компанії також є виготовлення візитівок, листівок, брендбуків, календарів, вишуканих варіантів меню та каталогів, а також повнокольоровий друк на конвертах.


"Я приємно вражений ситуацією на поліграфічному ринку України. Власники українських типографій доводять, що добре розуміються на бізнесі та думають на кілька кроків вперед. Цифрові рішення для оздоблення відбитків – це надзвичайно вигідні інвестиції як для цифрових, так і для офсетних типографій. Адже оздоблена друкована продукція з тактильними ефектами отримує перевагу перед звичайною продукцією конкурентів, що вже доведено нашими клієнтами на ринку," - додає директор з маркетингу Konica Minolta Ukraine, експерт з індустріального цифрового друку, Євген Шиляєв.


Машина запущена інженерами Konica Minolta Ukraine. На фінальному етапі інсталяції був присутній представник європейської сервісної команди, який підтвердив високу якість робіт по запуску та налагодженню. Зараз оператори типографії проходять тренінг по роботі та обслуговуванню машини. Тренінг проводить Даніель Кіченасамі – сертифікований фахівець з навчання клієнтів з французького офісу Konica Minolta.


MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S – це індустріальна система для цифрового вибіркового УФ-лакування та гарячого тиснення фольгою на матеріалах форматом до 364 x 1020 мм з можливістю такого оздоблення змінних даних. MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S перетворює звичайні відбитки на вражаючі продукти, перед якими неможливо встояти - дозволяє виконувати вибіркове лакування будь-яких цифрових та офсетних відбитків, виділяти обумовлені області або додавати 3D-эфекти.


embellishment print sample woman

Цифрове нанесення вибіркового лаку та фольги

Додайте тактильні ефекти до звичайних відбитків. Ваші клієнти будуть вражені

Комерційний ефект тактильного досвіду

'Haptic technology' дає змогу імітувати дотик в цифровому середовищі. Сьогодні найуспішніші типографії вже розширюють перелік своїх послуг за рахунок цієї технології, щоби вразити своїх клієнтів. Завдяки новаторському підходу MGI до технології Haptic, в нашому випадку до цифрового лакування, цей тактильний підхід стає повністю комерційним.